Dorin Cioabă spune că tatăl său nu avea bani în conturi, dar că şi-ar dori un tablou. „Tatăl meu nu a lăsat bani în conturi, dar tatăl meu a lăsat avere aceste imobile care sunt în posesia familiei şi pe care nu vrea nimeni să le vândă ca să le transforme în bani. Nu vrem neapărat avere, bani, dar poate că parte din lucruri aş vrea să le am şi eu în casa mea, adica un obiect de artă, pe care l-a avut tata, ca să pot să spun şi eu ‘ăsta este un tablou de la tatăl meu'”, a spus regele internaţional al romilor, Dorin Cioabă.
Daniel, fratele cel mic, încoronat rege al romilor din România, a spus că averea va fi împărţită după moartea mamei, Marica.
„Succesiunea pe avere, din discuţiile cu mama mea, o s-o deschidem în momentul când nu o să mai fie mama. Am hotărât împreună cu mama ca averea să rămână în posesia ei până când ea nu o să mai fie. De bani, dacă am nevoie, îmi fac”, a spus Daniel Cioabă.
Acesta a mai spus că cele două surori Cioabă au primit partea lor de avere atunci când s-au măritat, dar vor mai primi ceva. „Surorile noastre, în momentul când au fost măritate şi-au primit o parte din avere, dar conform tradiţiei romilor, în momentul când moare tatăl, părintele, mai iau şi ele o mică parte din avere”, a mai spus Daniel Cioabă.
Daniel Cioabă, care a fost împreună cu Flroin Cioabă în Antalya, a mai spus că tatăl său a luat hotărârea de a merge în Turcia pe ultima sută de metri şi că i s-a făcut rău pe drumul spre casă. Daniel a mai spus că regele Florin Cioabă a presimţit că ceva rău avea să i se întâmple. „Vroiam, în prima fază, să mergem undeva în Spania, după care am văzut că în Antalya este mult mai frumos. Am văzut hotelurie, condiţiile. Numai cu o zi înainte am schimbat destinaţia. Pe drumul spre casă a început să se simtă rău. I-am spus ‘Tată, hai să ne întoarcem înapoi că nu e bine să plecăm dacă ţi-e rău’. A zis că nu vrea, că e mai bine să ne depărtăm de această locaţie pentru că are o presimţire rea. A spus ‘Hai să ne îndepărtăm de locul ăsta şi o sa mergem la spital în alt oraş'”, a povestit Daniel Cioabă.
Daniel Cioabă a spus că în ultimele clipe din viaţă, Florin Cioabă i-a spus că aibă grijă de copii. „Ultimele cuvinte pe care mi le-a spus tatăl meu au fost să am grijă de copii şi de familie. A spus: ‘Daniel, ai grijă de copii şi de familie’. Atât”, a precizat Daniel Cioabă.

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali
GSP.RO

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Horoscop 16 octombrie 2019. Se anunță pericole pentru o zodie
HOROSCOP

Horoscop 16 octombrie 2019. Se anunță pericole pentru o zodie