MENIU CAUTĂ
22 Mai. 2018 18:05

Cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii 2018, în perioada 25-28 mai

Distribuie

În acest an, sărbătoarea Rusaliilor va fi pe 27 şi 28 mai (luni), astfel că data de 28 mai va fi liberă, pentu bugetari, care vor să știe deja cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii 2018, în perioada 25-28 mai, ca să nu mai spunem că apoi urmează un alt weelend prelungit, de 1 iunie.

Astfel, în minivacanţa de Rusalii 2018, în perioada 25-28 mai 2018, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 30 de grade Celsius, dar luni, 28 mai, sunt posibile și averse.

Prognoza meteo arată că la finele lunii mai, temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est și vest și sub normal, local, în celelalte zone.

Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul țării și vor fi excedentare în rest.

Şi pentru luna iunie a anului curent, temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică în cea mai mare parte țării.

Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de mediile climatologice în nordul și centrul țării și vor avea o tendință spre deficit, local, în restul teritoriului, scrie realitatea.net care citează  accuweather.com.

Și pentru că tot a venit vorba despre această sărbătoare creștinească, iată câteva tradiții și obiceiuri de Rusalii. Ce semnificație are sărbătoarea și ce tradiții există.


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche


Cea mai mare cultură bio de goji din România, o investiție unică în Europa, riscă să fie distrusă – FOTO

Citește și: EXCLUSIV| Andreea Anghel, mama băiețelului ucis de maidanezi, vrea să-i facă lui Ionuț un monument la cimitir


 

Citește mai multe despre minivacanta, Prognoza meteo, rusalii, soare și Vremea pe Libertatea.

Comentarii