Mergi direct la conținut »
Cum va fi vremea joi, 18 aprilie. Temperaturi scăzute față de cele normale pentru această perioadă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cum va fi vremea joi, 18 aprilie. Temperaturi scăzute față de cele normale pentru această perioadă

Cum va fi vremea joi, 18 aprilie. Temperaturi scăzute față de cele normale pentru această perioadă

Joi, 18 aprilie, vremea va fi instabilă în sudul, estul şi centrul ţării, unde va ploua. În restul ţării cerul va fi variabil, iar ploile vor apărea izolat după-amiază.

De Dana Aramă,

Vântul va sufla cu intensificări în Muntenia şi Dobrogea. Maximele termice vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă şi se vor încadra între 9 şi 19 grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, potrivit meteorologilor.

În București se anunţă o zi rece, cu maxim 12 grade în termometre. Cerul va fi mai mult noros şi va mai ploua. Vântul va sufla cu intensificări mai ales în prima parte a zilei.

La munte, la altitudine sunt condiţii de precipitaţii mixte, dar şi de ninsori slabe. Pe creste vântul va sufla cu intensificări. Maximele termice se vor încadra între 3 şi 12 grade, iar minima va fi de -5 grade Celsius.

În următoarele zile vremea se mai încălzeşte doar în vest şi sud-vest, unde temperaturile vor fi de 20 de grade, apropiate de normalul perioadei. În rest, cerul va fi mai mult noros, iar în Moldova va ploua în averse.

 


Citește și:

OPINIE | Tolo: „Prin înlocuirea lui Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea, PSD trece de la scrimă la un duel cu aruncătorul de flăcări”

Close
Închide
  Close