Mergi direct la conținut »
Cumpănașu vrea să știe dacă Gheorghe Dincă era apt sexual. „Credem că altcineva a fost în casă, nu el a violat-o pe Alexandra”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cumpănașu vrea să știe dacă Gheorghe Dincă era apt sexual. „Credem că altcineva a fost în casă, nu el a violat-o pe Alexandra”

Cumpănașu vrea să știe dacă Gheorghe Dincă era apt sexual. „Credem că altcineva a fost în casă, nu el a violat-o pe Alexandra”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, face acuzații halucinante. Ela spus că familia nepoatei sale a depus la DIICOt mai multe solicitări. Una dintre acestea este o expertiză asupra lui Gheorghe Dincă, suspect în crimele din Caracal, din care să reiasă dacă este apt sexual sau nu. „Credem că altcineva a fost în casă, nu el a violat-o pe Alexandra” a spus Cumpănașu.

De Mihai Niculescu,

„Noi nu credem că Dincă este ucigaşul Alexandrei. Mai mult, credem că există şanse mari să fie în viaţă. Am solicitat şi o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat şi alte persoane şi că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă”, a declarat Cumpănaşu jurnaliștilor, potrivit Mediafax.

Alexandru Cumpănaşu a mai precizat că familia a cerut audierea unor persoane din anturajul lui Gheorghe Dincă, despre două dintre ele existând informaţii că ar fi participat împreună cu Dincă la violuri petrecute în Caracal.

Familia Alexandrei cere reluarea expertizelor și a probelor

S-a cerut inclusiv reaudierea familiei lui Gheorghe Dincă, precum şi o nouă expertiză asupra probelor găsite în curtea şi casa acestuia, din Caracal.

„Am solicitat extinderea cercetărilor, expertizei INML. În acest moment, din raport, avocatul nostru nu a înţeles mai nimic. Nici eu, nici familia nu am înţeles. În măsura în care nu va fi acceptată această extindere, vom solicita o nouă expertiză a ADN-ului Alexandrei, asupra acelor rămăşiţe din butoi, care să fie făcută tot la INML. Adică reluarea procedurii de expertizare. Asta nu ne opreşte să comandăm o expertiză în afara ţării, lucru care a rămas valabil”, a mai spus Cumpănaşu.

Totodată, Cumpănaşu a afirmat că a solicitat procurorilor DIICOT şi audierea tuturor presupuselor clanuri din Caracal, pentru a se demonstra dacă au avut sau nu legătură cu Gherorghe Dincă.

Poveste lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat
Recomandări

Poveste lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat

Apelurile la 112 au fost greșit transcrise. Alexandra nu ar fi spus „Vine, vine”

O altă ipoteză lansată de Cumpănașu în spațiul public se referă la o interpretare greșită a înregistrărilor apelurilor făcute la 112 de Alexandra.

Alexandra Măceşanu nu a spus „Vine, vine” atunci când a sunat la 112 şi a spus că a fost violată în casa lui Gheorghe Dincă, ci „Bine, bine”, diferenţa putând modifica ancheta. Cumpănașu cere ca apelurile a două persoane la 112 să fie făcute publice.

„Fac o precizare importantă: Cred că cei care au ascultat prima dată înregistrările şi au dat nişte concluzii au greşit. Am ascultat şi eu înregistrările chiar dacă mi-a fost foarte greu (…). Nu a spus Alexandra nicio secundă , ci . Este o foarte mare diferenţă în această anchetă. Pentru că a cam fost terenul pentru a afirma că Dincă că este autorul acestor răpiri şi posibile crime, ceea ce eu nu cred. Fata spune , pentru că i se spusese să elibereze linia. Este un lucru important”, a afirmat Cumpănaşu.

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze
Recomandări

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

Cumpănașu: Familia lui Dincă ar fi implicată în traficarea fetelor

Alexandru Cumpănaşu a declarat, miercuri, în faţa DIICOT, că în ziua când Alexandra Măceşanu a sunat la 112 au mai fost înregistrate alte două apeluri, de la o vecină a lui Gheorghe Dincă şi de la o altă persoană, familia solicitând să ştie ce conţin acele apeluri.

Cumpănașu susține că familia lui Dincă ar fi fost implicată în traficarea fetelor, iar un martor care se afla în casa lui Dincă știe toate aceste lucruri.

„Cerem şi o confruntare între un martor care a declarat negru pe alb că se afla în anturajul lui Gheorghe Dincă şi în casa lui Dincă. A spus cu subiect şi predicat că Dincă ar fi efectuat trafic de persoane şi că familia acestuia, respectiv copiii acestuia, o parte din ei, toţi ştiau, dar o parte din ei le preluau şi le duceau (victimele – n.r.) în altă ţară. Este la dosar. Trebuie să fim ridicoli să nu verificăm această pistă. Acea persoană a stat în casa lui Dincă. Această confruntare este vitală. Este o confruntare între această persoană şi restul familiei pentru a vedea care este adevărul”, a mai spus Cumpănaşu.

Close
Închide
  Close