MENIU CAUTĂ
27 Mar. 2012 12:27 , de Radu Nistor

CUTREMUR ÎN PDL! Demisii în lanţ: Sorin Frunzăverde îşi dă demisia, mai mulţi parlamentari şi primari îl urmează

Distribuie

UPDATE 17:30 | EXCLUSIV | Alţi grei PDL cor pleca din pardid: Gheorghe Falcă, primarul Aradului, şi Gheorghe Scripcaru, primarul Braşovului, îţi vor da demisia din PDL. Surse din PDL declară pentru Libertatea că un alt un lider democrat-liberal care şi-ar putea da demisia din partid este Liviu Negoiţă. Gruparea ruptă din PDL ar urma să formeze o nouă formaţiune politică – UPL (Uniunea Popular-Liberală). Aceleaşi surse spun că în UPL vor veni şi lideri PNL
UPDATE 17:20 Informații contradictorii venite din partea PDL. Deși surse din partid susțin că Sorin Frunzăverde a demisionat, politicianul își contrazice colegii. „Nu am demisionat de niciunde. Mâine voi ține o conferință de presă, veți vedea despre ce este vorba atunci”, a declarat Sorin Frunzăverde pentru EVZ.
UPDATE 16:35 PNL anunţă că 42 de primari PDL trec la liberali
UPDATE 16:20 Trei parlamentari PDL (doi deputaţi şi un senator) demisionează din partid (România TV). Anunţul vine la câteva ore după apariţia informaţiei privind demisia prim-vicepreşedintelui Sorin Frunzăverde şi trecerea lui la PNL. De asemenea, câteva zeci de primari PDL ar urma să demisioneze din partid.
UPDATE 16:00 Udrea: Sorin Frunzăverde m-a atacat pentru că am schimbat un director ISC susţinut de el. Sorin Frunzăverde: Conflictul evocat de Elena Udrea nu există
UPDATE: 15:29 Elena Udrea, după demisia lui Frunzăverde din PDL: Nu ştiam, nu e un lucru bun
Unul dintre greii Partidului Democrat Liberal, Sorin Frunzăverde, demisionează din PDL.
Sorin Frunzăverde era, practic, numărul 2 în partid. Demisia lui Frunzăverde din PDL e o adevărată lovitură pentru democrat-liberali, care rămân fără una dintre greii partidule. Surse din partid au declarat, pentru Libertatea, că motivul ar fi neînţelegerile tot mai mari cu Elena Udrea. Lovitura este cu-atât mai mare cu cât numărul 2 din PDL trece în Opoziţie. Sorin Frunzăverde va candida din partea PNL la alegerile din iunie pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin.
Vom reveni

Citește mai multe despre PDL (Partidul Democrat Liberal) pe Libertatea.

Comentarii