Mergi direct la conținut »
Dacia Duster a bătut BMW X3 și Audi Q5 la ele acasă. Mașina românească, în topul celor mai vândute SUV-uri în Germania
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Dacia Duster a bătut BMW X3 și Audi Q5 la ele acasă. Mașina românească, în topul celor mai vândute SUV-uri în Germania

Dacia Duster a bătut BMW X3 și Audi Q5 la ele acasă. Mașina românească, în topul celor mai vândute SUV-uri în Germania

Dacia Duster a fost în top 10 cele mai bine vândute mașini de teren din Germania, producătorul unora dintre cele mai cunoscute mărci din lume. SUV-ul românesc a depășit în vânzări Nissan Qashqai, BMW X3 sau Audi Q5.

În 2018, Dusterul a vândut exemplare de peste 3,5 miliarde de euro, în Germania. Anul care a trecut a fost unul foarte bun pentru SUV-ul românesc, numărul de mașini înmatriculate în Germania fiind de  22.664, cu 40% mai multe decât în 2017, scrie Profit.ro.

În topul cumulat al SUV-urilor, Dacia Duster este pe locul 9. Pe primul loc se clasează VW Tiguan, urmat de Ford Kuga și Mercedes GLK pe locul al treilea.

Dacia Sandero a încheiat 2018 cu rezultate chiar şi mai bune decât Duster, respectiv 25.109 unităţi înmatriculate în cele 12 luni, fiind pe locul al șaselea șla categoria compact.


Citește și: Are bani de dat, are datorii la stat! Cu ce sumă uriașă figurează Smiley că e datornic, într-un document al ANAF Argeș


 

Close
Închide
  Close