Mergi direct la conținut »
Dacian Cioloş a votat la Zalău: "Dacă lumea se mobilizează, vom avea, în mediul politic, autoritatea de a face schimbările în bine pe care oamenii le aşteaptă!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dacian Cioloş a votat la Zalău: "Dacă lumea se mobilizează, vom avea, în mediul politic, autoritatea de a face schimbările în bine pe care oamenii le aşteaptă!"

Dacian Cioloş a votat la Zalău: „Dacă lumea se mobilizează, vom avea, în mediul politic, autoritatea de a face schimbările în bine pe care oamenii le aşteaptă!”

Liderul PLUS, Dacian Cioloş a votat, duminică, la ora 8.00, la o secţie de votare din Zalău. El şi-a exprimat speranţa că vor veni cât mai mulţi români la vot, pentru că foarte mulţi români ştiu de ce să voteze pentru europarlamentare şi pentru referendumul pe Justiţie.

De Valentina Postelnicu,

„Aici am votat, am vrut să îmi exprim votul unde m-am născut”, a spus Dacian Cioloş, după vot, el precizând că mulţi români aşteaptă să îşi exprime votul, încă din decembrie 2016, de la alegerile parlamentare.

Potrivit lui Cioloş, efectul acestui vot va fi mai puternic decât trimiterea în Parlamentul European a reprezentanţilor României. „Va fi un vot semnal pentru cei care conduc astăzi România”.

Dacian Cioloş a spus că a votat la Zalău pentru că aici a votat la toate alegerile, şi a vrut să îşi exprime votul în locul unde s-a născut.

El a venit cu fratele, iar mama sa va vota după ce vine de la biserică. Vor vota la Zalău şi sora cu cumnatul şi nepotul care votează pentru prima dată.

Cioloş a spus despre scrutinul de duminică că, personal, simte „o mobilizare bună în oraşe dar şi în sate, în mediul rural”.

„Oamenii sunt mobilizaţi şi sunt foarte mulţi care aşteaptă această zi. În urma acestui vot, transformăm, în sfârşit, şi deznădejdea în speranţă, şi speranţa, în fapte şi decizii pe care le putem lua în perioada următoare. Cu ceea ce vom putea face în PE dar mai ales semnalul pe care îl vom da celor care ne conduc, astăzi. Sunt convins că, după acest vot, dacă lumea se mobilizează, vom avea, în mediul politic, autoritatea de a face schimbările în bine pe care oamenii le aşteaptă”, a mai declarat Dacian Cioloş.

Citeşte şi:

Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

Close
Închide
  Close