MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2019 00:05

Damascul afirmă că Israelul a lansat rachete asupra provinciei Quneitra

Distribuie

Agenţia oficială siriană Sana a raportat, luni, că mai multe rachete trase de armata israeliană s-au abătut asupra provinciei Quneitra, la frontiera cu Înălţimile Golan anexate de Israel. Tirul de rachete a provocat numai pagube materiale, nefiind înregistrate victime. 

Rachetele „agresorului israelian s-au abătut asupra unui spital distrus la Quneitra, precum şi a unor posturi de supraveghere” ale armatei siriene, a relatat Sana, potrivit Agerpres.

Directorul Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), Rami Abdel Rahmane, a declarat că şapte rachete au lovit poziţii controlate de regim la Quneitra, printre care un post de supraveghere, făcând mai mulţi răniţi. Această organizaţie neguvernamentală nu a furnizat deocamdată niciun bilanţ al incidentului.

În vara lui 2018, armata siriană a preluat controlul asupra întregii zone de sud a provinciei Quneitra, cucerită de rebeli în anul 2013.

FOTO EPA


O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii