MENIU CAUTĂ

Damascul afirmă că Israelul a lansat rachete asupra provinciei Quneitra

Distribuie

Agenţia oficială siriană Sana a raportat, luni, că mai multe rachete trase de armata israeliană s-au abătut asupra provinciei Quneitra, la frontiera cu Înălţimile Golan anexate de Israel. Tirul de rachete a provocat numai pagube materiale, nefiind înregistrate victime. 

Rachetele „agresorului israelian s-au abătut asupra unui spital distrus la Quneitra, precum şi a unor posturi de supraveghere” ale armatei siriene, a relatat Sana, potrivit Agerpres.

Directorul Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), Rami Abdel Rahmane, a declarat că şapte rachete au lovit poziţii controlate de regim la Quneitra, printre care un post de supraveghere, făcând mai mulţi răniţi. Această organizaţie neguvernamentală nu a furnizat deocamdată niciun bilanţ al incidentului.

În vara lui 2018, armata siriană a preluat controlul asupra întregii zone de sud a provinciei Quneitra, cucerită de rebeli în anul 2013.

FOTO EPA


O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!


 

Comentarii