Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Dan Barna și-a depus candidatura la prezidențiale la Biroul Electoral Central. Alianța USR-Plus a strâns aproape 400.000 de semnături

Dan Barna a venit azi dimineață la Biroul Electoral Central, însoțit de Dacian Cioloș, pentru a-și depune candidatura la alegerile prezidențiale din partea alianței USR-Plus.

De Otilia Cristea, Sorin Cioponea (foto),

Potrivit liderului USR, formațiunea politică din care face parte a strâns aproape 400.000 de semnături.

„Depunem astăzi aproape 400.000 de semnături. România are nevoie de o schimbare. Primul pas au fost europarlamentarele, urmează prezidenţialele, parlamentarele şi localele. Timp de 30 de ani ne-am obişnuit să acceptăm puţin de la clasă politică. Românii pot şi merită să fie fericiţi aici în România. În acest moment nu mai putem să ne învârtim în jurul cozii aşa cum ne-am obişnuit în 30 de ani. Este nevoie de alegeri anticipate”, a spus Dan Barna, înainte de a intra în sediul BEC, citat de Mediafax.

Dan Barna a venit la sediul BEC însoțit de Dacian Cioloș și alți lideri USR-Plus

În fața sediului BEC, Barna a criticat actuala clasă politică și a atacat-o pe Viorica Dăncilă. „O întreb pe doamnă Dăncilă unde este acea creştere economică despre care vorbeşte încontinuu pentru că românii nu o simţ? În realitate nu ne mai putem bază pe vechea clasă politică. Eu fac parte dintr-o generaţie care vrea, poate şi va face reformarea României”, a mai spus liderul USR.

Un medic legist a avut şocul vieţii: „E halucinant ce s-a întâmplat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc”
Recomandări
Un medic legist a avut şocul vieţii: „E halucinant ce s-a întâmplat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc”
 

Dacian Cioloş, care este propus pentru funcţia de premier dacă alianţa USR-PLUS va câştiga alegerile prezidenţiale, a insistat și el pe o schimbare a României.

„Suntem încă o data în faţă dumneavoastră cu ajutorul susţinătorilor şi a celor care cred în proiectul nostru, în faptul că putem schimbă România în bine. Avem aici semnăturile care o să îl ducă pe Dan Barna spre Cotroceni” a spus și Cioloş.

Termenul limită de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central este duminică, 22 septembrie, ora 24:00, iar pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale.

Close
Închide
  Close