După un meci susținut de Chelsea în deplasare cu Sheffield Wednesday, jucătorul a aflat că era cazat în același hotel cu artistul.

Prima soție a lui Dan Petrescu, Dana, a vrut neapărat un autograf al artistului. Dar Robbie Williams a pus o condiție: să-i aducă și Dana un autograf de la Dan Petrescu, a informat sportulclujean.ro!

Dan Petrescu a dezvăluit azi cum a decurs acel episod.

„Eram fotbalist la Chelsea și am jucat la Sheffield Wednesday, am și marcat. După meci, prima mea soție a vrut să îi ceară un autograf lui Robbie Williams.

S-a dus la el, iar când i-a cerut i-a spus că îi dă, doar dacă îi voi da și eu lui. Am vorbit cu cineva să discute cu el acum și să luăm cina împreună duminică”, a spus „Bursucul”.

„Nu îmi place unde e agitație!”

„Sper să mă întâlnesc cu el, îmi pare bine că vine aici. Poate duminică seară reușesc să merg cu fiica mea să văd concertul. Nu îmi place unde e agitație și lumea multă, e greu pentru mine.

Vedem ce rezultat vom reuși la Târgoviște și apoi voi vedea dacă voi merge. Nu am avut timp deloc să mă odihnesc, poate un pic de relaxare nu ar strica, nu am mai avut timp de concerte de când m-am apucat de antrenorat profesionist”, a mai povestit Dan Petrescu.

Robbie Williams iubește o echipă mică din Anglia, Port Vale.

Robbie Williams va concerta la festivalul Untold, duminică, 4 august, ora 21.30. Show-ul va dura o oră și jumătate.


Citeşte şi:

Mesajul lui Robbie Williams, înainte de festivalul Untold

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează