De Andrei Crăițoiu,

Dan Popi declară că nu este de acord ca o casă de producții privată să primească bani publici din partea TVR pentru un asemenea eveniment și dezvăluie și alte legături cu instituții publice cu care Global Records a colaborat.

„La Buzău faci un eveniment cu 20.000- 30.000 de euro”

Dezvăluirile din ultimele zile publicate în Libertatea nu au rămas fără reacție în industria muzicală din România. Dan Popi, șeful CAT Music a comentat cifrele prezentate ieri de ziar, în ceea ce privește organizarea Selecției Naționale.

„Nu-mi vine să cred că pentru evenimentul ăla care înțeleg că o să fie la Buzău bugetul e de aproape 200.000 de euro. La Buzău?! Ha, ha, ha! Păi, la banii ăștia eu o aduceam pe Shakira la București! Să fim serioși! Cum să faci un astfel de eveniment la Buzău cu 200.000 de euro?! Acolo faci un eveniment de gen cu 20.000, maxim 30.000 de euro! Maxim! Nu se poate așa ceva, dar nu vedeți că nu se întâmplă nimic? Tot ce-mi doresc e să reușească să găsească vocea cea mai bună, doar că vrem transparență în ceea ce privește banii publici”, a spus Popi.

„Global face cinci piese din bani publici!”

Întrebat dacă nu e deranjat de alegerea celor de la Global Records, Popi a spus: ”Oamenii pot să spună că sunt subiectiv, fiind concurentul lor. Eu sunt un om care poate să vorbească corect despre acest lucru. Îi felicit și sper să găsească cea mai bună voce. Singura problemă în acest contract este de transparență! Trebuie să știe toți contribuabilii unde se duc banii ăștia. Mai mult, Global trebuie să facă cinci piese, dar o fac din bani publici! Din banii plătitorilor de taxe. Și nu știm dacă din banii ăștia ei fac doar cinci piese pentru Eurovision sau fac zece. Adică mai multe pentru viitor! Nimeni nu o să știe niciodată asta”.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

„Global are o relație mai veche cu TVR!”

Mai mult, directorul general al CAT trimite și săgeți în direcția celor de la Global Records, companie privată aleasă de TVR să găsească vocea pentru România la ediția Eurovision din acest an din Olanda. Voce care va primi mai apoi cinci piese și din care publicul și un juriu național vor o alege pe cea câștigătoare.

Mihaela, obligată să se prostitueze de un tânăr din clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata
Recomandări

Mihaela, obligată să se prostitueze de un tânăr din clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata

 

„Global a mai lucrat cu TVR! Mai mult firma asta a luat bani de la primăria Craiova spunându-le că organizează o gală a industriei muzicale din România. Și i-au mințit! I-au mințit pentru că nu au făcut asta! Ei au făcut o gală doar pentru premiile lor, pentru artiștii lor! Și nu s-a întâmplat nimic după. Surprinzător mi se pare că ei au cerut o sumă de bani atunci, dar au primit una mult mai mare de la primăria din Craiova. În cazurile astea toată lumea primește mai puțin, nu-ți dă nimeni mai mult, față de cât ceri tu! Dar se pare că lor le-a mers”, a încheiat Popi.

Citeşte şi:

Documente interne: TVR îi pune Eurovisionul în brațe unei case de producție private! Contract de 69.000 de euro cu Global Records, care se obligă să asigure vocea care merge la Rotterdam. „Lucram pro-bono”, spune Global

TVR, reacție după dezvăluirile Libertatea despre Eurovision. Doina Gradea neagă că a fost avertizată că poate fi o colaborare „cu probleme” cu Global, documentele o contrazic

TVR scoate din buget 491.400 euro pentru Eurovision! 14 oameni din instituție și 8 din stafful câștigătorului merg la Rotterdam pe 53.500 de euro!

Liana Stanciu a evitat să răspundă la întrebări concrete despre Eurovision: „Vă deranjează că s-a ales Global Records? De ce să fac licitație?”

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală