Articol de Simona Josan, Joi, 28 iunie 2012, 08:59

În cea de-a doua zi în închisoarea Rahova, Adrian Năstase și-a putut vedea soția, pe Dana, și fiul cel mare, Andrei. Altădată o doamnă extrem de aranjată, care nu își arăta vârsta, 57 de ani, acum soția fostului premier părea cu cel puțin un deceniu mai bătrână.
Ochii încercănați și figura tristă sunt semnele lăsate pe chipul doamnei Năstase de ultimele nopți de comșar prin care a trecut soțul ei, Adrian Năstase.
Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare în dosarul ”Trofeul Calității”, fiind astfel primul politician de rang înalt trimis după gratii pentru corupție. După aflarea sentinței judecătorești, definitivă și irevocabilă, fostul premier a încercat să-șu pună capăt zilelor la reședința sa din strada Zambaccian, cu un pistol Smith&Wesson, de calibrul 38.
Citește și:
IMAGINI INCREDIBILE! Andrei şi Dana Năstase, la gratii, în vizită la fostul premier! Primul drum la Rahova al familiei Năstase
DETALII HALUCINANTE din CAZUL NĂSTASE: Fostul premier, cu „cătuşe la mâini” după ce s-a împuşcat şi lăsat întins pe jos fără prim ajutor