Mergi direct la conținut »
Dăncilă şi-a luat alt consilier pe probleme economice, post deţinut de Darius Vâlcov! Remus Borza o va sfătui pe şefa Guvernului
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dăncilă şi-a luat alt consilier pe probleme economice, post deţinut de Darius Vâlcov! Remus Borza o va sfătui pe şefa Guvernului

Dăncilă şi-a luat alt consilier pe probleme economice, post deţinut de Darius Vâlcov! Remus Borza o va sfătui pe şefa Guvernului

Deputatul Remus Borza, fost membru ALDE, a fost numit joi în funcţia de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. Acesta vine pe acelaşi post ca şi Darios Vâlcov, apropiatul lui Liviu Dragnea, despre care premierul spunea ca se mai gândește dacă îl păstrează în funcție.

De Valentina Postelnicu,

Decizia premierului Viorica Dăncilă privind acordarea calităţii de consilier a lui Borza a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

„Se acordă domnului Remus Adrian Borza calitatea de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. Activitatea acestuia este neremunerată”, se arată în decizia premierului.

Remus Borza este deputat neafiliat din septembrie 2017 şi a fost ales pe listele ALDE Braşov.

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, într-o lungă conferința susținută la finalului primului CEx după încarcerarea lui Liviu Dragnea, dacă va lucra în continuare cu oameni precum Anca Alexandrescu sau Darius Vâlcov, aproiaţi ai fostului șef PSD.

„Cu Anca Alxandrescu exclus. Este consilier onorific la Guvern, mâine o voi elibera din funcție. Și la partid la fel. Voi lua o decizie în curând legată și de Darius Valcov. Nu îmi cereți să vă dau răspuns acum”, a spus atunci Viorică Dăncilă.

Ulterior, premierul a semnat decretul de eliberare din funcţie, de la Guvern, a Ancăi Alexandrescu.


Citeşte şi:

Mihai Grama, designerul scaunului papal: «Nimeni nu s-a așezat pe el, nu am făcut genul ăsta de glumă, pentru că este dedicat unei personalități»

Close
Închide
  Close