În prezent, Danniella Westbrook, 44 de ani, se confruntă cu o așteptare tensionată pentru a vedea dacă boala s-a răspândit, potrivit mirror.co.uk.

„Mereu am spus că nu mi-e frică de moarte. Dar când doctorii mi-au spus ‘ai cancer’, imediat gândurile mele au mers către Jade și către faptul că nu vreau să mor. Știu că trebuie să lupt”, a spus actrița.

Mamă a doi copii, Danniella a vorbit într-un interviu acordat pentru Sunday Mirror despre viața ei, povestind cum doctorii i-au pus în primă fază diagnosticul greșit după ce au găsit o masă în uterul ei și au crezut că este însărcinată.

La câteva zile după diagnosticul greșit, s-a prăbușit pe când se afla în Marea Britanie alături de amica Kerry Katona care a dus-o la un spital. Apoi fosta actrița a fost la un spital din Spania, acolo unde medicii au diagnosticat-o corect. Foarte curând, ea va suferi o operație de îndepărtare a uterului

Danniella Westbrook a fost căsătorită cu Kevin Kenkins şi Ben Morgan. În anul 2002 actrița s-a operat de rinoplastie după ce septul ei nazal a fost afectat de consumul de cocaină.

 


EXCLUSIV GSP: Dinamo pregăteşte transferul anului! Vine un director general din străinătate