De Ciprian Iana,

De frica pandemiei de coronavirus, femeia a mers la cel mai apropiat post de poliție și a anunțat că fiul ei vine dintr-o zonă roșie din Italia, nu din Ungaria, așa cum declarase acesta la intrarea în țară.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, care au început urmărirea penală asupra bărbatului pentru săvârşirea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor.

”În data de 13.05.2020 am fost înștiințați de organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Arad, care s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 09.05.2020, o persoană de sex masculin a venit în România de pe teritoriul Italiei, unde a fost carantină, fiind într-o zonă roșie, însă a declarat în fals reprezentanților D.S.P aflați la punctul de trecere a frontierei Nădlac că vine de pe teritoriul Ungariei”, a transmis IPJ Arad.

”În urma cercetărilor efectuate de S.J.C.C.I Arad, s-a stabilit că mama acestuia a anunțat la postul de poliţie din localitatea de domiciliu că fiul său urmează să se întoarcă acasă dintr-o zonă roşie din Italia şi se simte în nesiguranță”, s-a mai notat în comunicat.

În cauză a fost dispusă de către organele de cercetare penală începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 2 C.P. şi fals în declaraţii, prev. de art. 326 C.P – fiind atribuit număr unic de dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Urmărirea penală continuă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Citeşte şi:

Șapte gimnaști de la loturile naționale și olimpice vor intra în cantonament la Izvorani

A fraudat statul 17 ani pe motiv că nu poate merge, dar a fost prins pe bicicletă, la o cursă de ciclism

Dele Alli, bătut și jefuit în propria casă. “A fost o experiență oribilă”

Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor