MENIU CAUTĂ
, de Adrian Văduva

Decizie ÎNCREDIBILĂ luată de familia lui Florin Cioabă! Ce fel de sicriu au comandat apropiaţii autointitulatului rege al romilor

Distribuie

Astfel, Florin Cioabă va fi aşezat într-un sicriu de aur, dotat cu aer condiţionat, anunţă România TV. Valoarea raclei comandate deja de familia regelui Cioabă este de aproximativ 30.000 de euro.
În acelaşi timp însă, Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al ţiganilor, a declarat că familia sa vrea să ceară ajutor de la statul român pentru plata facturii la Spitalul Universitar din Antalya, aceasta ridicându-se la 350.000 de dolari.
În schimb, medicii de la Spitalul Universitar din Antalya au subliniat că suma vehiculată în presă reprezintă valoarea în cazul în care Florin Cioabă ar fi fost internat pentru o luna de zile. Mai mult, doctorii au precizat că factura spitalizării nu a fost încă emisă, şi prin urmare, serviciile medicale nu se ridică la 350.000 de dolari.

Romii îşi aşteaptă însă regele acasă. Sute de oameni pleacă luni spre Sibiu, chiar dacă deocamdată nu a fost anunţată data înmormântării. Aceasta depinde de momentul repatrierii, aflat încă în incertitudine.

Citește mai multe despre Florin Cioabă și Florin Cioaba a murit pe Libertatea.

Comentarii