MENIU CAUTĂ

Caz șocant în Spania! Cadavrul unei femei, găsit după cinci ani de la moarte

Distribuie

Amanda Jopse, în vârstă de 83 de ani, a murit la începutul anului 2014, însă cadavrul acesteia a fost descoperit mumificat abia zilele acestea. Descoperirea macabră a fost făcută de polițiști, în capitala Spaniei, Madrid, relatează El Mundo.

Cea care a alertat autoritățile a fost nepoata Amandei, care locuiește în Israel. Ea a vrut să îi ureze „Paște Fericit”, însă nu a reușit să ia legătura cu ea, așa că a sunat la poliție.

O echipă a fost trimisă la locuința bătrânei, unde a descoperit că vecinii nu mai aveau niciun semn despre ea de cinci ani. Mai mult, administratorul clădirii a adunat în acest timp zeci de scrisori, dar și restanțe la întreținere.

Vecinii au spus că s-au gândit că femeia a plecat în străinătate, unde deținea o altă casă.

Echipajul de poliție a găsit însă trupul ei mumificat în locuință. Autopsia a scos la iveală că bătrâna a murit în urma unui atac cerebral.

Umezeala din locuința bătrânei a făcut ca cadavrul acesteia să nu intre în stare de putrefacție. Din acest motiv vecinii nu au simțit niciun fel de miros.

În urmă cu doi ani, vecinii au vrut să anunțe poliția după ce s-au adunat datorii mari la întreținere, în jur de 3.000 de euro, însă au renunțat.

„Locuia aici de mai bine de 30 de ani. Era o femeie normală, sănătoasă și foarte educată. Ne-am tot gândit că plecase de aici, însă niciodată nu ne-a trecut prin cap că i se înâmplase ceva și că era în casă”, a declarat unul dintre vecinii Amandei.


Citește și:

Cum a reușit un actor să câștige președinția Ucrainei? Situația din Ucraina explicată pe scurt

Comentarii