Mergi direct la conținut »
Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi al iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi al iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa

Noi amănunte înfiorătoare apar în cazul poliţistului din Oraviţa, găsit mort în casă, împreună cu iubita lui. Procurorii şi poliţiştii au anunţat că vorbim despre o crimă urmată de sinucidere.

De Remus Vlad,

Totul s-a petrecut în această dimineaţă, când agentul de la Poliţia Transporturi, Cornel Hernea, nu a mai răspuns nici la telefon, nici la usă. Mama bărbatului ce avea doar 37 de ani a sunat la 112, iar pompierii au spart uşa.

Înăuntru au fost găsite cadavrele poliţistului şi ale iubitei lui, Marcela (35 de ani), cu care avea o fetiţă de un an şi două luni. Femeia lucra ca ospătăriţă, iar situaţia lor materială era una foarte bună.

S-au certat cu câteva ore înainte de a fi găsiţi morţi

Ancheta a scos la iveală faptul că cei doi s-au certat aseară, iar Cornel a luat copilul şi l-a dus la părinţii săi, lucru care poate demonstra faptul că poliţistul ar fi premeditat totul.

Ce s-a întâmplat între cei doi pe parcursul nopţii nimeni nu poate şti. Cert este că, furios, omul legii şi-a înjunghiat iubita cu nu mai puţin de 20 de lovituri de cuţit.

Ulterior, după ce a văzut ce a făcut, a mers în altă cameră a apartamentului din blocul ANL în care locuiau şi, după două, trei încercări, şi-a băgat acelaşi cuţit, pătat cu sângele Marcelei, în inimă.

Bărbatul se angajase în poliţie în 2002

Cornel Hernea era cunoscut de colegi ca o persoană liniştită, care nu a creat niciodată probleme. Bărbatul a intrat în poliţie în 2002, după ce a absolvit Şcoala de agenţi de poliţie de la Cîmpina, iar ultima testare psihologică s-a făcut în luna martie a acestui an.

Detalii infioriorătoare! Ce au găsit legiştii pe trupurile poliţistului şi a iubitei lui, găsiţi morţi în casă la Oraviţa.

Close
Închide
  Close