MENIU CAUTĂ

Detalii picante din viața intimă a unor politicieni britanici de top. Corbyn și-a dus prietenii să-i vadă noua iubită goală în patul lui

Distribuie

Timp de 18 luni, unul dintre autorii britanici de top, Tom Bower, a investigat viața personală și tinerețea lui Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, cel care conduce opoziția din Parlament și încearcă să-i ia locul Theresei May.

Informațiile adunate de acesta, șocante și neașteptate pentru un politician de top, au fost publicate într-o carte: „Dangerous Hero: Corbyns Ruthless Plot For Power”.

Daily Mail a prezentat informațiile privind tinerețea lui Corbyn și relația pe care acesta a avut-o cu Diane Abbott, la rândul ei devenită un politician important și un lider al stângii britanice.

Autorul cărții povestește că într-o zi, la sfârșitul anilor ’70,  scurt timp după ce prima sa soție, Jane Chapman, l-a părăsit, Corbyn i-a chemat pe doi prieteni și aliați politici să i se alăture într-o acțiune de împărțire de pliante.

La un moment dat le-a spus că „trebuie să luam mai multe pliante” și i-a condus pe cei doi înapoi la apartamentul său. Cei trei au intrat și au găsit o femeie goală pe pat. Corbyn le-a prezentat-o cu mândrie celor doi prieteni pe Diane Abbott, noua lui iubită. „A vrut ca noi să o vedem în patul lui”, a povestit unul dintre prietenii care a fost cu el atunci.

Abbott, care se înfășura repede într-o plapumă, era șocată și s-a retras într-o altă cameră.

Tânăra de culoare era antiteza unei femei engleze tradiționale. Născută dintr-o familie de imigranți jamaicani în 1953, ea a mers la o școală de stat din Londra, apoi la Cambridge. A fost prima femeie de culoare care a studiat la celebrul Colegiul Newnham și a devenit o susținătoare acerbă a ideilor de stânga și a luptei de clasă.

După absolvire, a început să lucreze ca ofițer de relații rasiale la Consiliul Național al Libertăților Civile și să fie extrem de implicată în politică.

Relația dintre Corbyn și Abbott a continuat și după momentul în care ”le-a prezentat-o” prietenilor săi. Laburistul a găsit în tânăra de culoare un partener politic care a privit Marea Britanie ca țara care „a inventat rasismul”.

Dar când Diane avea 27 de ani își dorea căsătorie și copiii, dar Corbyn nu dorea așa ceva și începuse să o ignore tot mai mult.

În cele din urmă, frumoasa de culoare l-a părăsit, ea fiind ajutată chiar de prietenii lui, cei care o văzuseră dezbrăcată după prima noapte în casa lui Corbyn, să își strângă lucrurile din locuința acestuia și să plece.

Cei doi și-au continuat carierele politice în Partidul Laburist și în timp ce Corbyn a devenit liderul opoziției și speră să devină premier, Abbott a devenit prima femeie de culoare care a obținut un mandat de parlamentar în Camera Comunelor și în 2016 a fost desemnată pentru preluarea portofoliului de ministru de Interne într-un viitor guvern condus de fostul său iubit din tinerețe.


Citește și: O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!

Citește mai multe despre jeremy corbyn pe Libertatea.

Comentarii