De Geo Berciu,

Dacă informaţiile legate de starea lui de sănătate au fost contradictorii, vorbindu-se chiar de o otrăvire, Ionuţ Stănescu, fiul liderilor romilor din Costeşti, a dezvăluit dedesubturile bolii lui Iulian Rădulescu.

„S-a supărat că Stănescu nu i-a dat cele o sută de mahmudele de aur promise să vină la Costeşti. În banii noştri astea înseamnă 2 miliarde şi jumătate de lei. Stănescu a avut nevoie de împăratul Iulian, pentru că nimeni nu-l recunoaşte ca rege în comunitatea romilor din Costeşti. El a adus romi căldărari pe care i-a plătit cu 50 ron şi chiar mai mult”, a dezvăluit Ionuţ Stănescu.

Împăratul Iulian, probleme cu inima

„Împăratul nostru nu s-a simţit prea bine şi s-a dus la spital pentru un control, el a venit de ieri (n.r. – sâmbătă) aici, la Costeşti, la Casa Regală, unde a participat la stabor, iar azi dimineaţă (n.r. duminică) a acuzat o stare de rău şi de oboseală, gândiţi-vă că are o vârstă înaintată, 75 de ani, iar ieri a venit cu maşina conducând de la Sibiu până în Argeş. Am fost cu dânsul la spitalul de aici, de la noi, de la Costeşti, dar unitatea nu are medic cardiolog, de gardă era un doctor pediatru, şi în acest condiţii a fost dus cu salvarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde va fi consultat de către un medic cardiolog”, a declarat regele internaţional al tuturor romilor creştini de pretutindeni, Dan Stănescu.
Primele date medicale arată că Iulian Rădulescu ar fi suferit un simptom de sindrom coronarian acut, la ora transmiterii acestei ştiri pacientul fiind investigat medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse