Mergi direct la conținut »
FOTO | Dialog emoționant între Prințul William și un adolescent care și-a pierdut un prieten în tragedia de la Grenfell Tower
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Dialog emoționant între Prințul William și un adolescent care și-a pierdut un prieten în tragedia de la Grenfell Tower

FOTO | Dialog emoționant între Prințul William și un adolescent care și-a pierdut un prieten în tragedia de la Grenfell Tower

Ducele de Cambridge a ajutat la decorarea unui club de box din Kensington, Marea Britanie, construit cu scopul de a înlocui o sală sportivă din interiorul clădirii Grenfell Tower (Londra), distrusă de un incendiu în luna iunie, în 2017. În același timp, membrul Familiei Regale britanice a avut un dialog emoționant cu un adolescent care și-a pierdut un prieten în tragedie.

William, în vârstă de 36 de ani, a ajutat victimele care stăteau în Grenfell Tower să redecoreze sala de box, nou construită în Kensington, după incendiul devastator din 2017, care a șocat o lume întreagă. Totul a fost filmat în cadrul unui documentar al BBC.

Totodată, prințul a mai ținut și un discurs în fața oamenilor: ”Cred că toată lumea a fost șocată de cât de brutal a fost incidentul”.

Totodată, William s-a întâlnit cu un adolescent în vârstă de 14 ani, care a pierdut un prieten apropiat. El l-a încurajat să povestească tot ce a simțit. Băiatul, pe numele lui Jodie, i-a spus prințului calvarul prin care a trecut, scrie Daily Mail.

”Îmi pare rău să aud asta”, a spus prințul, vizibil emoționat, după ce băiatul a început să își spună povestea.

”Nu știu cum să gestionez situația. Boxul mă ajută să-mi iau mintea de la cele întâmplate. Îmi place să boxez”, a continuat adolescentul.

”Este un proces oribil prin care ai trecut. Trebuie să ai oamenii potriviți în jurul tău și sper că vorbești constant despre ce s-a petrecut. Trebuie să spui cât de mult îți lipsește acel prieten, este perfect normal… și continuă să boxezi. Pot să văd o sclipire în ochii tăi, o să fii bun la box”, i-a transmis Prințul William.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Ulterior, membrul Familiei Regale a transmis câteva cuvinte despre tragedia de la Grenfell Tower: ”Este cea mai mare tragedie din timpurile moderne”.

Tragedia de la Grenfell Tower | Zeci de supraviețuitori ai incendiului au încercat să se sinucidă

Incendiul de la Grenfell Tower

Un incendiu devastator a cuprins pe 14 iunie, clădirea Grenfell Tower, aceasta având 24 de etaje, aflată în vestul Londrei. Sute de pompieri s-au luptat mai multe ore cu flăcările, care au cuprins în aproximativ 15 minute întreaga clădire. În total, 71 de oameni au murit în tragedie.


CITEȘTE ȘI: Legea pensiilor, marea provocare a noii sesiuni parlamentare. Opoziția vrea dărâmarea Guvernului, Puterea vrea Comisie pentru aflarea adevărului


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close