Mergi direct la conținut »
VIDEO| Dinozauri decapitați într-un muzeu din Australia

Trei machete de dinozauri decapitați într-un muzeu din Australia de persoane necunoscute. Administratorii muzeului susțin că vandalii au escaladat gardul și au tăiat capetele machetelor folosind o sabie sau un fierăstrău, scrie ABC Australia.

Polițiștii din Canberra caută persoanele care au distrus exponatele aflate în Muzeul Național al Dinozaurilor din orașul australian. „Daunele suferite de dinozaurii (trei velociraptori) indică faptul că a fost folosită o sabie sau un fierăstrău pentru a tăia capetele machetelor”, a explicat un reprezentant al Australian Capital Territory.

Mitchell Seymour, un angajat al muzeului spune că dinozaurii decapitați au fost observați mai întâi de copiii care au vizitat muzeul a doua zi după incident. ”După ce mai mulți copii ne-au întrebat ce s-a întâmplat cu dinozaurii am ieșit să verificăm și am constatat că trei dintre dinozaurii noștri au fost decapitați”, a explicat Seymour.

Unul dsintre anchetatori spune că pe camerele de supraveghere din zona muzeului poate fi văzută mașina celor care au intrat în grădină și crede că aceștia păstrează capetele dinozaurilor ca trofee.

Acesta nu este primul incident în care este implicat Canberra’s National Dinosaur Museum. În 2013 un dinozaur din fibră de sticlă, realizat în mărime naturală a fost furat, iar mai târziu găsit în casa unui bărbat care a declarat că l-a furat pentru a face o glumă.


Citește și: EXCLUSIV. O poveste cu… cântec de corupție. Colonelul cămătar Corcodel și-a turnat generalul la DNA

Close
Închide
  Close