Mergi direct la conținut »
Doi bărbaţi au fost  găsiţi morți într-o fântână din comuna Ciupercenii Noi, județul Dolj
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi bărbaţi au fost găsiţi morți într-o fântână din comuna Ciupercenii Noi, județul Dolj

Doi bărbaţi au fost găsiţi morți într-o fântână din comuna Ciupercenii Noi, județul Dolj

Un bărbat de 43 de ani, din Ciupercenii Noi, judeţul Dolj, şi unul de 38 de ani, din Obârşia de Câmp, judeţul Mehedinţi, au fost găsiţi duminică dimineaţa morți într-o fântână. Potrivit informaţiilor furnizate de ISU şi IPJ Dolj, cei doi bărbaţi sunt ciobani la două stâne, iar aceştia au fost găsiţi în urma unui apel primit la 112.

„În cursul dimineţii s-a primit un apel prin care poliţiştii au fost sesizaţi că într-o fântână din comuna Ciupercenii Noi este căzută o persoană. La faţa locului s-a stabilit faptul că doi bărbaţi – unul de 43 de ani, din Ciupercenii Noi, şi celălalt de 38 de ani, din Obârşia de Câmp, judeţul Mehedinţi -, ciobani la două stâne amplasate în extravilanul comunei Ciupercenii Noi, au fost găsiţi decedaţi în fântâna respectivă, cadavrele acestora fiind scoase de reprezentanţi ai ISU”, precizează IPJ Dolj, potrivit Agerpres.

„Iniţial a fost văzută plutind o persoană şi salvatorii au acţionat pentru extragerea victimei din fântână. La o verificare atentă şi în urma discuţiilor cu proprietarul stânei, au mai descoperit încă o persană în fântână. În total două persoane în vârstă de 43 şi 38 ani, ciobani la două stâne, au fost scoase din acea fântână”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Close
Închide
  Close