De Andreea Radu,

UPDATE – ora 18:30: Sorin Chiriac (foto), acuzat că a împușcat două persoane duminică seară, a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul de 32 de ani urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sorin Chiriac, în momentul în care a fost prins de polițiști. sursă foto: Bună Ziua Iași

Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iași, a declarat că bărbatul de 32 de ani a încercat să îl omoare pe tatăl fostei sale prietene.

„Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi a infracţiunii de uz de armă letală fără drept, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Mihaela Apostol, conform Agerpres.

Anchetatorii susțin că scandalul dintre tânăr și tatăl fostei sale iubite a fost declanșat pe fondul consumului de alcool, precum și al unor neînțelegeri mai vechi. În drum spre casă, tânărul a mai împuşcat un consătean, care i-a ieşit în drum.

„În seara zilei de 23 iunie 2019, în jurul orei 22,30, inculpatul Sorin Chiriac, în vârstă de 32 de ani, s-a deplasat la locuinţa fostei prietene din satul Tabăra, comuna Bivolari. Pe fondul de băuturi alcoolice şi ca urmare a unor neînţelegeri anterioare inculpatul a executat două focuri cu armă letală în direcţia tatălui acesteia, în vârstă de 50 de ani, provocându-i leziuni la nivelul arterei femurale drepte, care i-a pus în primejdie viaţa. Ulterior, în drum spre casă, inculpatul a executat un foc de armă în direcţia altui consătean, în vârstă de 31 de ani, căruia i-a produs leziuni la nivelul labei piciorului stâng, fără a-i pune în primejdie viaţa”, a declarat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi, pentru sursa citată.

UPDATE – ora 15.35: În urma interogării suspectului Sorin C., anchetatorii au aflat că una dintre victime este tatăl iubite sale.

Potrivit cercetărilor, în jurul miezului nopții, Sorin C. a mers la casă iubitei pentru a-i reproșa acestaia că intenționează să plece din țara. A fost întâmpinat de tatăl feței, pe care l-a împușcat cu o armă cu bile în zonă abdomenului.

Ulterior, el a plecat cu armă spre casă și a mai împușcat, în picior, un bărbat care se află la o petrecere. În acest caz, nu se cunoaște deocamdată motivul faptei sale. Andrei C. a fost prins înainte de a fugi din țara.

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani
Recomandări

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani

Polițiștii au fost sesizați, azi-noapte, la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr a rănit cu o armă de foc doi bărbați.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, iar unul dintre bărbaţi a fost dus direct în sala de operaţii, pentru că glonţul i-a atins artera femurală.

„Un bărbat în vârstă de 52 de ani era împuşcat în partea superioară a piciorului, fiindu-i atinsă artera femurală. Era în şoc hemoragic. Echipajul de pe autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă l-a intubat şi dus direct în sala de operaţie a Clinicii de Chirurgie a Spitalului Sfântul Spiridon. Cea de-a doua persoană, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost împuşcată în picior, rana nepunându-i viaţa în pericol”, a declarat presei medicul Ovidiu Popa de la UPU Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Cad capete după cazul ursului lăsat în agonie şi apoi împuşcat. Reacția Ministerului de Interne
Recomandări

Cad capete după cazul ursului lăsat în agonie şi apoi împuşcat. Reacția Ministerului de Interne

Suspectul în acest caz a fost prins de poliţişti. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba de un bărbat de 32 de ani, care a fugit imediat după ce şi-a împuşcat vecinii, notează Mediafax.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de tentativă la omor, lovire sau alte violenţe și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, a transmis IPJ Iaşi, potrivit Agerpres.


Mama adoptivă a Sorinei: „Ne-a povestit că o învățau cum să se comporte, să refuze să plece”. Ce spune despre imaginile de vineri


Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă