Mergi direct la conținut »
Doi frați din Constanța au fost găsiți carbonizați și în stare de putrefacție, în casă. Bărbații au fost descoperiți de un vecin
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi frați din Constanța au fost găsiți carbonizați și în stare de putrefacție, în casă. Bărbații au fost descoperiți de un vecin

Doi frați din Constanța au fost găsiți carbonizați și în stare de putrefacție, în casă. Bărbații au fost descoperiți de un vecin

Doi bărbați, care erau frați, au fost găsiți carbonizați și în stare de putrefacție în locuința lor din localitatea Ghindărești, județul Constanța.

De Dragoș Tănase,

Cadavrele celor doi bărbați, de 55 și respectiv 60 de ani, au fost găsite de un vecin, care a mers la casa celor doi, pentru că aceștia nu mai răspundeau  la telefon, de câteva zile, și astfel i-a găsit fără suflare.

În locuință se vedeau urmele unui incendiu, dar care nu s-au propagat în exterior, iar cele două victime, afectate probabil inițial de monoxidul de carbon, erau carbonizate.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, echipajul medical constatând decesul acestora, relatează Constanța News.

Cazul a fost preluat de către polițiștii constănțeni, care urmează să stabilească împrejurările în care a izbucnit incendiul și cum a survenit moartea celor doi.

La începutul acestei luni, un bărbat a murit într-un incendiu din localitatea 2 Mai, în același județ. Și acesta a fost găsit carbonizat.

FOTO – SAJ Constanța


Citește și… Mărcile românești din comunism care au învins tranziția: Dacia, bicicletele Pegas sau Cristal, pasta care „face dinții ca de cal”


 

Close
Închide
  Close