MENIU CAUTĂ

Doi români, acuzați că au bătut, jefuit și înecat un bătrân în Italia. Pedeapsa primită de agresori

Distribuie

Dorel Varga, un român de 40 de ani, a fost condamnat la închisoare, fiind acuzat de uciderea unui pensionar de 79 de ani. În schimb, o româncă suspectată de comiterea aceleiași crimea fost achitată de o instanță din Italia.

Cuplul de români sunt acuzați că au bătut, jefuit și înecat un pensionar de 79 de ani în localitatea Pizzo Calabro, scrie lacnews24.it. Dorel Varga (40 de ani) și Stela Gyongyi Rezmuves (39 de ani) l-ar fi atacat pe bătrân pe care l-au snopit în bătaie, i-au furat banii și bunurile pe care le avea asupra sa și apoi l-au aruncat în mare. Aceștia au crezut că bărbatul a murit în urma bătăii primite.

Criminaliștii au descoperit ulterior că bătrânul nu s-a stins în urma bătăii, ci s-a înecat. Potrivit anchetatorilor, agresorii au fost prinși după ce au folosit telefonul mobil al victimei de pe care au efectuat mai multe apeluri în România.

Procurorul din Vibo Valentia a cerut o pedeapsă pe viață pentru ambii inculpați, însă judecătorii l-au condamnat pe român la 25 de ani de puşcărie. Atacul a avut loc în 2015, însă condamnarea a fost anunţată abia acum.

În septembrie, o bandă de hoți români a torturat o familie din Italia, după ce au pus la cale un jaf de-o violență ieșită din comun. Indivizii sunt acuzați că au dat buzna în casa medicului chirurg Carlo Martelli, pe care l-au torturat, iar soției acestuia i-au tăiat o ureche.

sursă foto: lacnews24.it


Citește și INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și „un ghem” de ațe într-un alt pacient!


 

Citește mai multe despre Crima și Italia pe Libertatea.

Comentarii