De Răzvan Mihalașcu,

Românii sunt bănuiți că ar fi autorii unui jaf pe care l-ar fi comis în casa a două surori din Bologna, în vârstă de 94, respectiv 97 de ani. Aceștia au reușit să pătrundă în locuința pensionarelor cărora le-au spus că sunt asistenți sociali trimiși de Primărie pentru a veni în sprijinul persoanelor în vârstă, notează Rotalianul. Una dintre surori îl mai văzuse pe Florian Valentin Chioveanu, așa că au avut încredere în român și în femeia care-l însoțea.

În timpul discuției cu cele două pensionare, Georgiana Olteanu a cerut permisiunea de a folosi toaleta și a ieșit din camera în care se aflau cu toții. Pentru că trecuse prea mult timp fără ca femeia să se întoarcă de la baie, bătrâna de 94 de ani s-a dus să vadă dacă românca este bine.

În loc să o găsească în baie, pensionara a găsit-o pe Georgiana Olteanu în dormitor, având în mână mai multe bijuterii de aur și o pungă cu aproape 4.000 de euro, economiile celor două surori, notează sursa citată.

Atunci, bătrâna și-a dat seama care erau intențiile celor care pretindeau că sunt asistenți sociali. În momentul în care a încercat să recupereze bunurile, pensionara a fost împinsă de mai multe ori de Chioveanu care și-a făcut apariția în dormitor. Cei doi români s-au făcut apoi nevăzuți.

Surorile au alertat imediat Poliția după ce au fost jefuite. Anchetatorii italieni au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă și au reușit să afle cine sunt cei doi români care au comis furtul.

Florian Valentin Chioveanu a fost arestat, împreună cu Georgiana Olteanu care i-a fost complice. Cei doi români au fost duși marți la penitenciarul din Bologna.

sursa foto: Rotalianul

Citeşte şi:

Generalul lui Iohannis are un prieten imaginar plagiator? Lucian Pahonțu a publicat o carte copiată, dar șeful SPP spune că nu el este acel Lucian Pahonțu!

În mintea infractorului, partea a doua. Profilerul Poliției Române care îl analizează pe Gheorghe Dincă: “Este un coşmar când cel audiat nu ştie dacă spune adevărul sau dacă minte”

Copilul dispărut de trei zile din Constanța este căutat de scafandri voluntari în bazinul cu dejecții, pentru că ISU Dobrogea nu are echipament adecvat

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare