22 Noi. 2017 15:36

Doi români și-au abuzat nepoții, în Franța. Mama copiilor era forțată să cerșească

Distribuie

Doi români au ajuns în atenția prese franceze cu faptele lor șocante. Cuplul și-a abuzat propriii nepoți, pe care i-a bătut în repetate rânduri. Totodată, mama copiilor era forțată să cerșească, relatează Frace 3 Bourgogne.

Cei doi români de etnie romă au fost arestați în Franța, după ce au maltratat cinci minori și pe mama acestora. Cei șase locuiau alături de agresori într-o casă din comuna Besançon, aflată în estul Franței.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani și soția sa de 35 de ani și-au abuzat rudele. Mai precis, sora bărbatului și cei cinci copii ai acesteia au fost adesea bătuți, înfometați și chinuiți. Cuplul de suspecți are trei copii cu vârste între 9 și 12 ani, care însă nu au suferit de aceleași tratamente.

Sora bărbatului și copiii ei au sosit în Franța, în septembrie, iar femeia a fost pusă imediat să cerșească. Bărbatul susținea că aceasta nu câștigă suficient de mult, așa că se răzbuna pe copii, despre întreținerea cărora se plângea.

Astfel, cei cinci copii, două fete în vârstă de cinci ani, două băieți de 7 și 11 ani, precum și sora lor care are mai multe dizabilități (11 ani), erau adesea maltratați. Aceasta din urmă a fost supusă unor tratamente inimaginabile. „A fost traumatizată până când mai avea puțin și ajungea în stare de inconștiență. Era închisă în baie timp de mai multe ore de unchiul ei”, au notat autoritățile în raport.

Faptele celor doi au ieșit la iveală, după ce profesorii au observat urmele de vânătăi ale nepoților. Astfel, autoritățile au mers la locuința acestora și au descoperit tratamentul groaznic la care erau supuși. Au fost bătuți cu cureaua, loviți cu picioarele și pumnii. Acum, cei doi agresori au fost arestați, iar copiii au ajuns în grija statului – atât copiii abuzați, cât și copiii cuplului.


Citește și: Ce avere are Liviu Dragnea. DNA a pus sechestru pe bunurile liderului PSD


Loading...
Comentarii