De Adrian Ilie,

Poliția Capitalei a făcut mai multe verificări în rândul șoferilor care au transportat buletinele de vot. Cei doi șoferi care au băut aveau valori de 0,06 şi respectiv 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto sunt testaţi cu aparatul alcooltest şi de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport. După ce buletinele vor ajunge în siguranţă la secţiile organizate, ne vom prelua posturile dedicate, şi aici vorbim despre paza obiectivelor atribuite, adică spaţiile unde sunt organizate secţiile de votare. Ne vom îndeplini întocmai obligaţiile, în acord cu atribuţiile poliţiei”, a precizat Poliţia Capitalei.

Peste 2.200 de poliţişti bucureșteni sunt implicați în procesul de distribuire a buletinelor de vot, care a început sâmbătă dimineață.

Citeşte şi:

UPDATE | Alegeri prezidențiale 2019 în diaspora. S-a depășit recordul voturilor în afara țării. Peste 645.000 de români au votat. S-au format cozi la secțiile din Londra

Organizatorul unei secții de votare din Marea Britanie: „E superb. Oamenii sunt excepționali. Vin continuu”

Unde votezi duminică la alegerile prezidențiale. Caută secția de votare după nume și CNP

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur