”Nu am spus niciodată când ar putea avea loc un atac asupra Siriei. Ar putea avea loc foarte curând sau deloc foarte curând! În orice caz, Statele Unite, în timpul Administraţiei mele, a făcut o treabă formidabilă în a scăpa regiunea de ISIS. De ce nu auzim ‘Îţi mulţumim, America?’”, a scris Trump pe Twitter.

Miercuri, Trump a răspus Rusiei pe Twitter, după mesajul unui oficial rus conform căruia orice rachetă ar fi lansată către Siria va fi doborâtă, președintele american transmițând Moscovei să se pregătească rachetele ”frumoase, noi și inteligente” care vor veni.

Atacul chimic din siria a determinat o întrunire a Consiliului Național de Securitate al SUA, iar Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a spus jurnaliștilor că nu a fost luată nicio decizie finală cu privire la un atac militar, însă susține că Statele Unite atribuie responsabilitatea Rusiei și Siriei.

Totuși, oficialii sua susțin că ”toate opțiunile rămân pe masă”.


FOTO EXCLUSIV/Loredana Groza a petrecut pe cel mai mare vas de croazieră din lume. „Fiica mea a spus că a fost cea mai frumoasă vacanță”

FOTO: EPA

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta
GSP.RO

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta