MENIU CAUTĂ

Donald Trump, felicitare de Crăciun cu pumnul încleștat

Distribuie

Președintele-ales al SUA a transmis urări de Crăciun cu o felicitare postată pe Twitter, notează CNN. În fotografie, Doanld Trump apare cu pumnul încleștat și ridicat, în fața unui brad de Crăciun.

Fotografia pare că a fost făcută la un miting recent la care Donald Trump a participat. El a publicat pe Twitter poza însoțită de un mesaj simplu #MerryChristmas.

Donald Trump, felicitări de Crăciun cu pumnul încleștat

Anterior, în Ajunul Crăciunul, preşedintele-ales al SUA a luat parte la o slujbă care a durat două ore, în Biserica neogotică Bethesda-by-the-Sea din Palm Beach, în Florida.

Împreună cu Melania Trump şi familia sa, cu care sărbătoreşte Crăciunul la clubul său de lux Mar-a-Lago, el a intrat pur şi simplu în lăcaş, fără să fie anunţat, înainte să înceapă slujba. Enoriaşii l-au primit cu un ropot îndelungat de aplauze.

Familia Trump s-a aşezat în al patrulea rând din faţî, în timp ce agenţi ai Secret Service au stat pe băncile din faţa şi din spatele lor.

Preşedintele-ales şi Melania s-au împărtăşit imediat după miezul nopţii. Ei au stat în secţiunea din centrul bisericii, iar toţi enoriaşii care s-au împărtăşit au trecut pe lângă el în drum către altar.

Citește mai multe despre Crăciun și felicitare pe Libertatea.

Comentarii