Mergi direct la conținut »
Donald Trump a grațiat doi curcani. Mazăre și Morcov au fost cazați într-un hotel de lux / FOTO&VIDEO Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Donald Trump a grațiat doi curcani. Mazăre și Morcov au fost cazați într-un hotel de lux / FOTO&VIDEO

Cei mai norocoși curcani din Statele Unite nu vor ajunge anul acesta pe masă, de Ziua Recunoștinței, deoarece au fost grațiați de președintele Donald Trump. Mazăre și Morcov, așa cum au fost botezați, au fost cazați într-un hotel de lux din Washington D.C, înainte de a ajunge la Casa Albă.

Înaripatele s-au relaxat într-o cameră de hotel, special pregătită pentru ele, înainte de a se întâlni cu președintele Donald Trump. Cei doi curcani au fost aleși din 50 de păsări crescute la o fermă din Dakota de Sud.

Curcanii botezați Mazăre (Peas) și Morcov (Carrots) au fost selectați după frumusețe și personalitate, așa spune tradiția, notează cbsnews.

„Acest curcan este atât de norocos. N-am mai văzut niciodată un curcan atât de frumos”, a declarat președintele Donald Trump, făcând referire la Mazăre.

Curcanii grațiați de președintele american vor trăi până la sfârșitul vieții într-un complex din campusul Universității Virginia Tech.

Ziua Recunoștinței este o sărbătoare a Statelor Unite cu o tradiție de circa 150 de ani, fiind marcată anual în a patra zi de joi din luna noiembrie.

sursă foto: North Photo


Citește și REPORTAJ EXCLUSIV/ 400 de români trăiesc într-o comună de dincolo de Cercul Polar /VIDEO


 

Close
Închide
  Close