MENIU CAUTĂ
14 Sep. 2018 21:43

Dora Gaitanovici l-a determinat pe Smiley să-l blocheze pe Tudor Chrilă, la Vocea României. De ce au rămas ambii cu buza umflată

Distribuie

Dora Gaitanovici, tânăra buzoiancă de 18 ani cu o voce fabuloasă, l-a determinat pe Smiley să-l blocheze pe Tudor Chirilă. Butonul galben de block, introdus pentru prima dată în ediția a opta a emisiunii "Vocea României", a fost folosit la audițiile preliminare de Smiley, pentru a-l determina pe Tudor Chrilă să ajungă în imposibilitatea de a o lua pe Dora în echipa lui.

Dora Gaitanovici a reușit să-i întoarcă pe toți cei patru jurați cu scaunele, cu vocea ei remarcabilă. Tudor Chrilă s-a întors însă degeaba, pentru că nu a putut să acționeze butonul roșu. Atunci a aflat că a fost blocat de colegul său Smiley, o modalitate nouă de selecționare a concurenților introdusă mai întâi în emisiunea din Statele Unite și acum, din această toamnă, și la „Vocea României”.

Stratagema lui Smiley nu a dat însă rezultat pentru că nimeni nu s-a așteptat ca Dora să o aleagă antrenoare pe Irina Rimes!

Interpretarea Dorei nu a fost însă o surpriză, pentru că tânăra din Buzău a ajuns în finala Eurovision din februarie 2018.

Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto şi este pasionata de jazz, blues, rock, de muzica clasică și de cea folclorică. Elevă la Colegiul National „Bogdan Petriceicu Haşdeu” din Buzău, Dora îşi propune să urmeze cursurile Universităţii de Muzică. La Eurovision România, artista a concurat cu o creaţie proprie – piesa „Fără Tine”.

Dora le-a povestit celor patru antrenori că este pasionată de muzică iar pianul a rămas marea ei dragoste. A ajuns să studieze pianul la îndemnul mamei sale, care a considerat că acest instrument stimulează gândirea matematică. Dacă la matematică n-a avut succes, a excelat însă la pian.


La 10 ani, Mauro e nevoit să-și vândă picturile, doar pentru a avea hăinuțe de iarnă. Bunica lui are o pensie de 640 de lei și nu poate să-l ajute


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii