De Denisa Dudescu,

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au deschis ,azi, un dosar penal  pentru abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor, după ce reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au permis ieşirea unor persoane din carantină.

”La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor. Din conţinutul actului de sesizare rezultă indicii temeinice că reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, prin încălcarea atribuţiilor de serviciu, au permis ieşirea din carantină a unor persoane care au însoţit-o pe numita T.E., persoană confirmată pozitiv COVID-19. În prezent, în cauză cercetările se desfăşoară in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor sesizate”, au precizat anchetatorii.

Au fost întocmite, până în prezent, 315 dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, se arată în comunicatul Grupului de Comunicare Strategică.

Citeşte şi:

Mâncare stricată și gândaci în centrul de carantină de la Bechet. Primarul: ”Poate îi prind chiar ei și îi aduc în cămin”. DSP Dolj: ”Nu știm nimic”

România trimite o echipă de medici şi asistenţi în Italia, pentru a-şi arăta solidaritatea

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente