Mergi direct la conținut »
Două evenimente majore în weekend-ul fotbalistic
Ştiri Libertatea > Ştiri > Două evenimente majore în weekend-ul fotbalistic

Două evenimente majore în weekend-ul fotbalistic

Acest weekend va aduce tensiune și calitate pentru iubitorii sportului. La fotbal meciurile cele mai interesante sunt AC Milan - Juventus și Universitatea Craiova - FCSB, ambele fiind foarte bine reprezentate pe Betano.com.

Universitatea Craiova – FCSB, derbyul etapei în Liga 1 Betano, vine cu o ofertă specială

Cel mai interesant meci al etapei 16 din Liga 1 Betano este cel dintre Universitatea Craiova și FCSB. Partida are loc duminică, pe 29 octombrie, se va juca pe stadionul de la Severin și poate fi urmărită cu streaming live pe Betano.com alături de toate meciurile etapei.

Sponsorul campionatului, compania digitală de pariuri sportive Betano.com, a pregătit pentru acest meci o ofertă specială, despre care poți afla detalii aici. În plus, partida beneficiază de cele mai mari cote 1, X sau 2, dar și de o ofertă extinsă de pariere.

Craiova și FCSB au intrat în etapa 16 cu câte 32 de puncte fiecare, bucureștenii fiind pe locul secund în clasament, cu golaveraj superior, urmași de „Știința”.  Trei echipe din Liga 1 Betano rămăseseră invincibile pe teren propriu, după etapa 15: FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Dacă FCSB și Craiova nu vor pierde mai departe, în meciul direct de duminică, Betano oferă o cotă de 2,90 pentru un rezultat de egalitate.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

AC Milan – Juventus, un meci între două legende

Sâmbătă, în Serie A, are loc o partidă de mare interes, AC Milan – Juventus. Este cea mai mare rivalitate din fotbalul italian, pentru că pune față în față cele mai bogate cluburi din „Cizmă”, care au în același timp și cei mai mulți fani. Toate partidele din Serie A se pot urmări cu imagini video live legale pe Betano.com!

Așa cum se poate observa în infograficul de mai sus realizat de Betano.com, Juventus are 12 milioane de fani în Italia, iar AC Milan 6,3 milioane. Adunate, cele două mobilizează o treime din populația Italiei! Conform unor estimări neoficiale, Juventus trece în lume de 300 de miloane de fani, iar AC Milan ajunge la aproape 150 de milioane.

Milan și Juventus au jucat în total 225 de partide oficiale directe, dintre care cele mai multe au fost victorii ale alb-negilor. De la primul meci direct au trecut 116 ani (!), iar în anii ’20 se înregistra partida cu cele mai multe goluri, 10 în total, câștigată de Inter. Însă, AC Milan a câștigat pe teren propriu la începutul secolului trecut la cea mai mare diferență din istorie, 7 goluri avans!

În actuala stagiune a Serie A, AC Milan se află la mijlocul ierarhiei, cu doar 16 puncte din 10 etape, iar Juve pe locul al treilea, cu 25 de puncte, la trei puncte în spatele liderei Napoli.

Click pentru toate cotele la pariurile sportive la fotbal

Close
Închide
  Close