De Ana Hațeg,

Accidentul s-a produs la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava între două mașini ]n care se aflau cinci persoane.

În unul dintre autovehicule se aflau șoferul și doi pasageri, printre care și un copil, în timp ce în al doilea erau două persoane.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că unul dintre pasagerii din prima mașină, și cel din a doua au decedat, în timp ce copilul și pasagerul au fost transportați la spital în stare gravă.

De asemenea, șoferul celei de-a doua mașini nu a mai fost găsită la locul accidentului.

Cele două persoane care și-au pierdut viața sunt tineri de 18 și 25 de ani, scrie newsbucovina.ro.

La faţa locului au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc cu autospeciala de descarcerare şi o ambulanţă, precum şi trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă judeţean.

Citeşte şi:

Discurs al lui Florentin Pandele în apărarea catedralei de 105 milioane de lei din Voluntari: ”Credință și națiune, părinți români, nu soroșist din ăștia!”

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale: „M-a lovit în abdomen. Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

Cum s-a împărțit societatea românească în scrisori deschise și avertismente de boicot al votului față de decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu discuta cu rivala sa

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile