MENIU CAUTĂ
29 Mar. 2017 22:19

Două tinere din Arad au murit pe loc într-un accident în Italia

Distribuie

Două arădence și-au pierdut viața în urma unui teribil accident de circulație produs miercuri în Ponte di Piave, provincia Treviso, din nordul Italiei.

Impactul a fost atât de violent încât autoturismul în care se aflau cele două, un BMW de culoare roşie, a părăsit carosabilul și a izbit în plin un zid din afara părții carosabile, oprindu-se într-un șanț.

Victimele nu au avut practic nicio șansă, murind pe loc.

„Cele două femei, C.O.R de 35 de ani și B.T.C. de 30 de ani, se pare că lucrau într-un club de noapte din zonă și la acea oră se întorceau spre casă, de la serviciu. Probabil din cauza oboselii, presupun anchetatorii, femeia care se afla la volan a pierdut controlul mașinii și a intrat în șanț, izbindu-se frontal de un zid de susținere. În urma impactului, cele două femei au murit pe loc iar corpurile au fost transportate de autorități la morga spitalului din localitatea Oderzo, după ce au fost extrase din rămășițele automobilului de către echipa de descarcerare a pompierilor din localitatea Motta”, se arată pe site-ul www.rotalianul.ro, portalul de știri al comunității de români din Italia.

Cele două femei erau mame, cea de 35 de ani având o fetiţă, iar cea de 30 de ani – un băiat.

Citește mai multe despre Accident, Arad și Italia pe Libertatea.

Comentarii