Mergi direct la conținut »
Suspendarea lui Iohannis, decisă luni. Dragnea: ”Analizăm serios, luăm o decizie în coaliție”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Suspendarea lui Iohannis, decisă luni. Dragnea: ”Analizăm serios, luăm o decizie în coaliție”

Suspendarea lui Iohannis, decisă luni. Dragnea: ”Analizăm serios, luăm o decizie în coaliție”

Suspendarea lui Iohannis, decisă luni. ”Analizăm serios, luni luăm o decizie în coaliție”, a spus liderul PSD,  Liviu Dragnea, joi, la Parlament.

Președintele PSD a spus că suspendarea președintelui devine „o opțiune serioasă”. El a precizat că luni va fi luată o decizie în acest sens, în coaliția de guvernare și a precizat că a discutat cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, această strategie.

”Am discutat cu Călin Popescu Tăriceanu și i-am zis că suspendarea președintelui trebuie să fie o opțiune serioasă, dacă nu respectă Constituția, poate mai trimite un consilier prezidențial să amenințe un judecător de la Curtea Constituțională, poate trimite un consilier să amenințe și un judecător de la Înalta Curtea. Dl Tăriceanu a spus că trebuie să analizăm foarte serios această opțiune și luni să luăm o decizie”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a afirmat , recent, că nu este exclusă posibilitatea suspendării lui Klaus Iohannis din cauza acestei amânări a președintelui.

Anunțul lui Dragnea nu a fost unul în premieră. De aproape trei săptămâni, liderii social-democrați vorbesc despre suspendarea șefului statului, dacă nu va semna decretul de demitere a Laurei Codruța Kovesi de la conducerea DNA.

Close
Închide
  Close