De Valentina Postelnicu,

Liderul PSD a fost întrebat, miercuri, dacă va consulta forurile statutare ale partidului, înainte de anunţa, duminică, dacă va candida la alegerile prezidenţiale.

Dragnea a spus că a văzut multe comentarii, după interviul de luni, şi că toate aceste comentarii sunt „foarte proaste”.

„Eu nu am spus altceva decât ceea ce spun de luni de zile, şi anume că vom prezenta punctul nostru de vedere după privind candidatura la prezidenţiale după alegerile la europarlamentare. Ce că pot spune, în continuare susţin un candidat comun al alianţei PSD-ALDE, şi cred că vom ajunge la acest rezultat. Aşa că nu vă aşteptaţi la ceva spectaculos duminică seara”, a anunţat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a ţinut să precizeze că fiecare europarlamentar este important şi are încredere în candidaţii PSD, astfel că toată concentrarea partidului este, în acest moment, pe alegerile europarlamentare.

Ce spunea Dragnea luni: „După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm!”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi, că decizia privind o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de la finele acestui an va fi anunţată duminică seara, după ce se vor afla rezultatele scrutinului pentru Parlamentul European.

„După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm”, a spus Liviu Dragnea.


Citește și:

Ce cred principalii candidați la europarlamentare despre un subiect de care depinde viața pe Pământ. Politicienii români față în față cu schimbările climatice


 

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri