Mergi direct la conținut »
Dragnea, supărat că miniştrii nu mai merg în teritoriu: "Aşa cum m-am îngrăşat şi eu, aşa s-au îngrăşat şi ei. De ce? Mai puţină mişcare"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea, supărat că miniştrii nu mai merg în teritoriu: "Aşa cum m-am îngrăşat şi eu, aşa s-au îngrăşat şi ei. De ce? Mai puţină mişcare"

Dragnea, supărat că miniştrii nu mai merg în teritoriu: „Aşa cum m-am îngrăşat şi eu, aşa s-au îngrăşat şi ei. De ce? Mai puţină mişcare”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a transmis, duminică, la Călăraşi, un reproş miniştrilor din Cabinetul Dăncilă, pentru faptul că nu mai merg în teritoriu, să vorbească cu oamenii şi cu autorităţile locale.

El şi-a arătat nemulţumirea şi în cadrul Conferinţei de la PSD Călăraşi, cerându-i, de la tribună, ministrului Petre Daea, să vină în judeţ şi să facă un plan pentru zona judeţelor dunărene.

Întrebat, în conferinţa de presă, dacă le reproşează ceva miniştrilor, Dragnea a spus: „Nu, nu, nu. Chiar nu. Dar, aşa cum m-am îngrăşat şi eu, aşa s-au îngrăşat şi dumnealui ( Petre Daea, nr) şi mai mulţi miniştri. De ce? Mai puţină mişcare.Chiar dacă ne doare mijlocul, un picior, mai slăbim puţin, să mergem mai mult în teritoriu, şi cred că şi doamna premier le va spune acest lucru. Pentru că oamenii vor să vorbească cu ministrul”.

Dragnea a dat şi câteva exemple, în acest sens: „Doamna Pintea poate veni în Călăraşi, să vadă care este stadiul investiţiei de la Spitalul Judeţean. Domnul Cuc, să vadă evoluţia de la Podul de la Drajna. Deci toşi miniştrii trebuie să meargă în teritoriu, să vorbească despre ceea ce fac, ce au făcut, să discute cu oamenii, nu numai cu membrii de partid, şi cu autorităţile, despre domeniul de activitate, şi aşa vor afla mai multe”.

Preşedintele PSD a început, de o săptămână, un turneu prin organizaţiile cu probleme, unde erau conduceri interimare, pentru a pune în funcţie noi preşedinţi. Turneul a început în Caraş Severin, şi a continuat în Gorj, la sfârşitul săptămânii trecute.

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

În acest week-end, acesta a ţinut un discurs la Slobozia, în filiala Ialomiţa, condusă anterior de Marian Neacşu, iar duminică a venit în Călăraşi, unde filiala a rămas fără preşedinte, după plecarea lui Ion Mocioalcă la partidul lui Ponta.

Săptămâna viitoare, preşedintele PSD este aşteptat în Organizaţia PSD Brăila, lăsată fără conducere de Mihai Tudose, după demisia din partid.

Citeşte şi: Victor Rebengiuc le-a făcut portretele lui Dragnea și Iohannis. Ce ar spune Ilie Moromete în România anului 2019

Close
Închide
  Close