De Livia Lixandru,

Tragedia a avut loc în urmă cu mulți ani, când cei doi erau doar niște copii.  Fratele cântăreței  se afla la joacă, alături de alţi copii.

Deşi aceştia jucau fotbal, el nu participa, ci doar îi privea de pe margine. La un moment dat, unul dintre copii a dat mingea în apă, în râul Argeş, iar fratele interpretei a fost împins intenționat.

„Unul dintre fraţii mei a murit la 10 ani. Eu aveam cinci ani. Un alt consătean de-al nostru, de 13 ani, juca fotbal cu alţi copii. Fratele meu îi privea, pe malul Argeşului, iar mingea a sărit în apă, şi acesta s-a repezit în fratele meu, care stătea pe genunchi şi se uita la ei, şi l-a aruncat în Argeş. Între timp, a decedat şi acel om.

Fratele meu nu ştia să înoate. L-au găsit a doua zi de Paşte şi s-a aflat abia în toamnă cine l-a aruncat în apă. Pe băiatul acela l-au luat la şcoala de corecţie. Părinţii mei, oameni simpli de la munte, nu ne-au sădit în suflet ura, ci chiar ne-au pus să ne rugăm pentru păcatul acelui om”, a spus Elisabeta Turcu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Citeşte şi:

Adrian Coman, românul căsătorit cu un bărbat, poate să voteze. Ministrul de externe a dispus emiterea pașaportului său

Deznodământ tragic în cazul copilului dispărut din Pecineaga. Trupul său a fost găsit

Cine intră în turul doi al alegerilor prezidențiale? Ce indică toate sondajele și care sunt marile necunoscute

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite