Mergi direct la conținut »
Drama incredibilă a unei fete abuzată de familia ei de când avea 9 ani: "Tata și fratele mă violau, iar mama nu mă credea"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Drama incredibilă a unei fete abuzată de familia ei de când avea 9 ani: "Tata și fratele mă violau, iar mama nu mă credea"

Drama incredibilă a unei fete abuzată de familia ei de când avea 9 ani: „Tata și fratele mă violau, iar mama nu mă credea”

Ana Paula are acum 19 ani. Este o tânără din Argentina cu o poveste de viață cutremurătoare. Ea a fost abuzată sexual de tatăl și de fratele ei, iar mama ei, la care s-a dus disperată să caute protecție, n-a crezut-o.

Chinul Anei a început de la vârsta de 9 ani. Când avea 17 ani a decis să pună stop abuzurilor și și-a reclamat familia la poliție. După doi ani de procese, tatăl, fratele și mama urmează să-și afle sentința pentru faptele abominabile comise asupra Anei, a anunțat clarin.com.

La zece ani distanță de la începutul acestui chin, Ana și-a spus povestea. Ana Paula susține că n-are nicio amintire frumoasă din toată copilăria, care a reprezentat o veșnică fugă de abuzatorii ei.

Ea a mers la poliție, împreună cu prietenul ei, pe 26 ianuarie 2017. A fost prima oară când a dezvăluit ce-a pătimit. 

Mama i-a dat pastile de avort

„Când aveam 9 ani, tata a început să mă abuzeze. Primul sărut din viața mea, cu el l-am avut. Virginitatea mi-am pierdut-o la 12 ani, cu fratele meu. Profitau de orice moment în care rămâneau singuri cu mine pentru a mă abuza.

La 15 ani, am rămas însăcrcinată. Mama mi-a dat atunci pastile pentru avort”, a dezvăluit fata în fața judecătorilor. „Păream o familie normală, dar ei erau niște psihopați”, a mai spus fata.

Ea a mai dezvăluit că a fost obligată să lucreze de la vârsta de 7 ani. „Făceam uniforme și pantofi”, a spus fata. Peste doi ani, tatăl ei a început să-i facă vizite pe timp de noapte. Și a obligat-o să-i facă sex oral. „I-am spus mamei ce se întâmpla, dar niciodată nu m-a crezut”, a mai spus Ana Paula.

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis
Recomandări

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Când fata avea 13 ani, tatăl a violat-o de față cu soția lui. Aceasta vedea clar, acum, monstruozitatea, dar tot n-a făcut nimic: „N-a auzit-o pe mama intrând și, când a văzut-o, m-a împins. Când l-a văzut gol l-a întrebat ce face, el i-a zis că-și caută pantalonii. I-am mai spus mamei și nu m-a crezut. Așa că am renunțat să-i mai spun”.

Când a rămas gravidă, fata a fost dusă la doctor pentru un avort, dar acesta a refuzat să-i facă așa ceva, fiindcă sarcina era foarte avansată. Atunci, chiar mama a fost cea care i-a dat pastile pentru avort. 

Tot mama a obligat-o să ia contraceptive și să-și pună sterilet pentru a nu risca să mai rămână gravidă o dată. La un moment dat, Ana Paula s-a împrietenit cu un anume Miguel. După ce i-a spus prin ce a trecut, acesta a convins-o să depună mărturie împotriva abuzatorilor ei.

Iohannis a anunțat ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă apare la dezbaterea organizată marţi
Recomandări

Iohannis a anunțat ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă apare la dezbaterea organizată marţi

„Sunt oameni care par în regulă”

Procurorii care anchetează acest dosar de pedofilie, incest, viol au cerut 22 de ani de pușcărie pentru tatăl fetei, 20 de ani de închisoare pentru fratele ei, și 12 ani după gratii pentru mama Anei.

Ei sunt familia de coșmar a Anei Paula. tatăl, primul din drepata, fratele, în mijloc, și mama

„Vreau să se facă dreptate, ei nu merită să fie liberi. Ca ei sunt, probabil, și alți oameni care par în regulă, dar sunt de fapt niște bestii, dar nimeni nu realizează asta. Vreau să fiu calmă, vreau justiție, pentru că m-am săturat să sufăr, să trăiesc lucruri pe care n-ar fi trebuit să le trăiesc.

Eu n-am avut copilărie și adolescența aproape mi s-a terminat și n-am nicio amintire plăcută din viața mea. Am constant coșmaruri, am mers și la psiholog”, a mai spus Ana Paula.


FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”

Close
Închide
  Close