Mergi direct la conținut »
Dubla crimă din Satu Mare. MAI a prezentat câinele care a prins ucigașul în doar patru ore
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Dubla crimă din Satu Mare. MAI a prezentat câinele care a prins ucigașul în doar patru ore

Reprezentanții Ministerului de Interne au publicat, sâmbătă, pe o rețea de socializare, un mesaj de mulțumire dedicat câinelui de urmă Teba, care a identificat bărbatul suspectat că a omorât două femei în județul Satu Mare.

De Andreea Radu,

„Mulțumim, TEBA! Ea este cea care în urmă cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare! Doar 4 ore i-a luat acestui câine polițist să ajungă la criminal.TEBA nu este la primul caz reușit. Anul trecut a condus polițiștii la locuința principalului suspect în cazul unui triplu omor!

Mulțumim, TEBA! Felicitări, Zoltan Bandi pentru modul cum îți antrenezi și cum ai grijă de acest fantastic câine polițist!”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Bărbatul suspectat de omorârea a două femei în Bârsăul de Sus, județul Satu Mare, a fost identificat cu ajutorul câinelui de urmă Teba, de la IPJ Maramureș, care i-a dus pe anchetatori la locuința acestuia.

Teba, o cățea ciobănesc german, a fost instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliției Române, scrie Digi24.ro.

Două femei, de 53 și 65 de ani, au fost ucise săptămâna aceasta, într-o casă din Bârsăul de Sus, lovite în cap de mai multe ori. Bărbatul acuzat de uciderea celor două femei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi seara, de Tribunalul Satu Mare.

Marin P., bărbatul de 42 de ani reținut în cazul dublei crime, a fost adus de mascați în fața magistraților. La ieșire din Tribunalul Satu Mare, individul a spus că a comis crima „pentru dragoste”.


Close
Închide
  Close