Fiica patroanei s-a înţeles cu Şerban?

Elena Balog ar fi vrut să meargă în instanţă alături de Ioana Câmpean, fiica Magdei Drăghici, fosta patroană a soţului ei, ca să ceară, la recurs, o pedeapsă mai aspră pentru Huidu decât cea dată la sfârşitul lunii iunie – doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare. A fost refuzată. “Nu m-a ajutat cu nimic. Am întrebat- o: «Ioana, nu vrei să-i faci dreptate mamei tale?» “Mi-a spus că n-o interesează. A fost un copil fără familie. Pe ea a crescut- o o bunică şi s-a trezit dintr-o dată cu avere. Eu mă tem că s-a înţeles cu Huidu, pentru că la proces, avocatul ei a spus doar patru fraze, apoi s-a dus să-l mângâie pe creştet pe criminalul ăla, de-şi îşi punea coarne la televizor şi-şi bătea joc de oameni”, se plânge femeia. Procesul civil, în urma căruia urmaşii ar trebui să primească despăgubiri, n-a fost încă demarat. Nevasta lui Ştefan Balog şi Ioana Câmpean s-au constituit părţi civile şi au cerut câte 400.000 de euro, 800.000 în total. În urma celei de-a treia victime, Ioan Gârbiş, au rămas doar rude îndepărtate, care n-au solicitat nici o despăgubire.

Fata celeilalte victime, Ioana Câmpean, a preluat firma mamei şi s-a mutat la Braşov

Înainte de accident, Ioana Câmpean (27 de ani), fiica Magdei Drăghici, femeia care a murit în urma accidentului provocat de Şerban Huidu, locuia în Bucureşti şi lucra într-o multinaţională. Imediat după înmormântare, Ioana s-a mutat la Braşov şi a preluat funcţia de director al firmei care a aparţinut mamei sale. Compania, care se ocupă cu vânzarea de maşini de ambalat, are profit în pofida crizei, iar cifra de afaceri pe anul trecut e de 1.700.000 de euro. Contactată de Libertatea, Ioana a refuzat să comenteze decizia magistraţilor de a-l pedepsi pe Huidu cu doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare. Avocatul ei, Valentin Bodea, a declarat pentru Libertatea că Ioana nu s-a întâlnit voit cu Şerban Huidu, singurele întâlniri fiind în sala de judecată. “Nu ştim dacă pedeapsa cu închisoarea cu executare îl va responsabiliza pe cetăţeanul Huidu Şerban, însă credem că o suspendare a executării pedepsei, în condiţiile date, echivalează cu o achitare”, ne-a spus avocatul Valentin Bodea.Elena Balog, văduva şoferului care a murit în teribilul accident provocat de fostul «cârcotaş»: «Huidu m-a lăsat văduvă şi săracă»

Ad placeholder
Nelu Tătaru, la Adriana Nedelea LA FIX: „Propunerea mea ca ministru al sănătății este de a prelungi starea de alertă”
Recomandări
Nelu Tătaru, la Adriana Nedelea LA FIX: „Propunerea mea ca ministru al sănătății este de a prelungi starea de alertă”
 

Avocatul vedetei vrea să-şi scoată clientul mai sărac decât e?

Conform datelor de la Registrul Comerţului, firmele la care e acţionar Şerban Huidu aveau anul trecut un profit de peste 10 milioane de lei. Totuşi, când a venit vorba să le plătească victimelor o compensaţie materială de 800.000 de euro, adică circa 3.600.000 de lei, avocatul Ioan Mânjină (foto dreapta) a declarat că Huidu, clientul său, nu are de unde să scoată atâţia bani. “Solicitările Elenei Balog şi ale Ioanei Câmpean mi se par prea mari pentru posibilităţile clientului meu. Nu putem plăti 800.000 de euro! Instanţa va ajunge pe la 100.000-130.000 de euro”.


 

Familia a făcut ieri parastasul de un an

Elena Balog, văduva şoferului care a murit în teribilul accident provocat de fostul «cârcotaş»: «Huidu m-a lăsat văduvă şi săracă»

Rudele şi apropiaţii lui Ştefan Balog au organizat ieri o slujbă de pomenire a acestuia la o biserică din Braşov. Oamenii au mers apoi şi la mormântul bărbatului, unde soţia şi băiatul răposatului nu şi-au mai putut stăpâni lacrimile de durere. “Aici sunt nişte oase zdrobite, nu este soţul meu, numai faţa i-a fost protejată de airbag”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Elena Balog . “A trecut greu acest an, dar cumplit a fost pentru mama mea, care şi acum plânge în fiecare zi”, ne-a mărturisit şi Mircea, fiul bărbatului.
(Ana Grădinaru)

Ad placeholder

Citește și:

S-a împlinit un an de la ACCIDENTUL lui HUIDU! Rudele victimelor ÎNCĂ aşteaptă dreptatea! FOTO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
Tichete de 1.000 de euro de la Primăria Capitalei. Cui le va da Gabriela Firea
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Tichete de 1.000 de euro de la Primăria Capitalei. Cui le va da Gabriela Firea
Horoscop 11 august 2020. Leii trebuie să decidă, clar și limpede pentru oricine, ce e mai important pentru ei
HOROSCOP
Horoscop 11 august 2020. Leii trebuie să decidă, clar și limpede pentru oricine, ce e mai important pentru ei
RECOMANDĂRI