MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 20:50

Elena Udrea, intervenție telefonică în direct la o televiziune, despre pictorialul VIVA!

Distribuie

După pictorialul cu Elena Udrea din revista VIVA!, care a apărut pe piață vineri, 31 august, presa încearcă să obțină declarații și explicații din partea acesteia. Ea a avut astăzi o primă reacție, pe pagina sa de Facebook, dar a intervenit și telefonic în direct la o televiziune, unde a explicat dacă a condiționat sau nu aparația sa în revistă.

Elena Udrea a vorbit cu Victor Ciutacu, în seara zilei de vineri, 31 august, la România TV, iar printre întrebările adresate de moderator s-a aflat și cea care i-a frământat pe mulți, de ieri încoace.

Victor Ciutacu: „Ați condiționat în vreun fel acest pictorial, să nu se vorbească despre condamnere sau statutul de azilant?”

Elena Udrea: „În niciun fel, așa cum n-am condiționat niciodată vreo apariție a mea în spațiul public sau în presă. Mi s-a părut corect să nu vorbesc, în interviu, ceva despre situația mea, mai ales că revista nu are profil politic sau juridic, nu am vrut să o folosesc ca o tribună, ca sa mă apăr. Nu e niciun secret că sunt condamnată în România. Eu am considerat că nu trebuie să mă folosesc de aceasta apariție, pentru a spune lucruri în apărarea mea. De aici și până la încercarea de a se spune că se ascunde ceva, mi se pare o exagerare și rea-voință. Este tipic pentru cei obsedați de propriul punct de vedere, care nu acceptă că poate există și alt adevăr, și doar opinia lor este cea corectă”.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Elena Udrea își descrie viața în Costa Rica, la șase luni de când a fugit din România


 

Citește mai multe despre Elena Udrea, victor ciutacu, Declarații, Elena Udrea, revista viva, Ringier, rtv și viva pe Libertatea.

Comentarii