Mergi direct la conținut »
Mesaj dur al Elenei Udrea, la începutul anului: „Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Mesaj dur al Elenei Udrea, la începutul anului: „Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța"

Mesaj dur al Elenei Udrea, la începutul anului: „Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța”

Elena Udrea a avut miercuri dimineață o reacție dură pe o rețea de socializare. Aceasta și-a acuzat foștii colegi din Parlament că sunt „lichele” și i-a amenințat că le va da numele și va spune ce bani au luat de la partid și cum au fost numiți în funcții. 

De Dana Aramă,

Postarea Elenei Udrea: 

„Sper că ați început anul cu bine și că așa va va fi tot 2018.

Evident, aș fi vrut să rămân în atmosfera de liniște și pace a sărbătorilor, dar oricât m-am abținut până acum și am stat indiferentă la mizeriile unora, o sa le transmit acestora un mesaj.

Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin să luați funcții în partid, că de proști și corupți ce erați v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, să vă sustin candidaturile, pe la primăriile de sectoare spre exemplu, să vă finanteze Cocoș, pe unii în politica, pe alții în presă… Voi, niște nulități ipocrite vorbiți de mine astăzi???

Eu am dosare penale și sunt “coruptă” pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști “deontologi”, #rezist acum. Acestea sunt acuzațiile care mi se aduc, banii aceștia sunt “banii furați de Udrea”!!!

Vreți să vă dau numele fiecăruia dintre voi, câți bani ați luat fiecare de la partid, cum ați fost numiți pe funcții, ce ați făcut acolo???

Răspuns incredibil al Spitalului Municipal Timișoara în cazul doctoriței care a fentat rezidențiatul
Recomandări

Răspuns incredibil al Spitalului Municipal Timișoara în cazul doctoriței care a fentat rezidențiatul

Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu și eu una ca voi.

Dar dacă vă faceți calculul că o sa fiți lăsați în pace daăa va mutați limba în fundul Sistemului acum și, pentru că ați sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteți proști pâna la capăt.

Lichelele tot plătesc odată și odată!”, a afirmat Elena Udrea pe contul său de Facebook.

La sfârșitul anului trecut, Elena Udrea a fost trimisă în judecată în dosarul Hidroelectrica, fiind acuzată de trafic de influență și spălare de bani.


Citește și: ANALIZĂ | Cum va arăta lumea în 2018: se scumpesc carburanții, ROBOR ajunge la 4%, iar atacurile cibernetice se agravează


 

Close
Închide
  Close