De Petre Dobrescu,

„M-a dezbrăcat în fundul gol şi a început să mă coţăie. S-a întâmplat la ora de sport, în curtea şcolii, toată clasa era acolo.

Domnul profesor era de vorbă cu o femeie. La fel a făcut şi cu alţi colegi. L-am văzut şi în clasă şi în toaletă“, a spus Ştefan, un băieţel din clasa a IV-a, a notat Adevărul, citând timpuldevalcea.net.

„Mie nu mi-a fost frică că-l bate, ci că se întâmplă aşa ceva, ce i s-a întâmplat băiatului meu. Că vedeţi câte cazuri sunt şi pe la televizor”, a precizat mama lui Ştefan.

Bianca a confirmat spusele lui Ștefan. „Pe toţi copiii îi dezbracă acolo, în clasă şi noi toţi trebuie să ne uităm la el“, a spus aceasta.

Bianca a fost lovită de un coleg când desena

Bianca a fost agresată de un alt elev: „Desenam în pauză cu o colegă, în ultima bancă, când a venit şi m-a lovit cu pumnul în spate“.

Fetiţa a suferit un atac de panică, în urma căruia a rămas fără aer şi i s-a încleştat gura. De frică şi durere a doua zi nu a mai venit la şcoală.

Părinţii au fost cu ea la dispensarul din localitate, apoi la spitalul din localitatea Balş, judeţul Olt, unde i s-a recomandat să facă o radiografie. Agresorul este un băieţel de clasa a III-a.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

În ziua în care s-a produs incidentul, cele două clase – de a treia şi a patra – învăţau împreună, în lipsa unuia dintre învăţători.

Mama agresorului a spus că n-are ce să-i facă

Astfel de scandaluri nu sunt o premieră. „Şi mama lui a spus că nu are ce să-i facă. La fel se comportă şi acasă”.

În urmă cu un an, din cauza unor neînţelegeri, Bianca a fost ţinută cu forţa în clasă, după ore, de mama colegului cu „apucături sexuale bolnăvicioase”.

„Ne-a sechestrat fata timp de o jumătate de oră. Şi atunci am făcut scandal la şcoală. Am depus direct plângere şi la poliţie şi la parchet”, a precizat tatăl.

Directoarea zice că părinții exagerează

Directoarea şcolii consideră că părinţii exagerează. „Nu cred că eu sunt responsabilă de modul în care vin copiii la şcoală cu anumite comportamente de acasă.

Am înţeles că fata a început, ea l-a lovit pe coleg şi el a ripostat. Este o simplă joacă între copii“, a răspuns Simona Roşu, directoarea şcolii din comuna Laloşu.

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații