Mergi direct la conținut »
FOTO | Emilia Șercan a publicat o fotografie cu ofițerul de poliție care a amenințat-o cu moartea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Emilia Șercan a publicat o fotografie cu ofițerul de poliție care a amenințat-o cu moartea

FOTO | Emilia Șercan a publicat o fotografie cu ofițerul de poliție care a amenințat-o cu moartea

Jurnalista Emilia Șercan a publicat, joi, pe contul ei de Facebook, o imagine cu ofițerul de poliție care a amenințat-o cu moartea. Fotografia a fost făcută de jurnalistul Adelin Petrișor, la ieșirea de la secția de poliție, acolo unde suspectul s-a prezentat pentru a efectua procedurile impuse de controlul judiciar.

De Andreea Radu,

Redăm integral mesajul postat de Emilia Șercan pe Facebook:

„Acesta este ofițerul de poliție care m-a amenințat cu moartea acum mai bine de două săptămâni. A fost surprins azi de Adelin Petrisor la ieșirea din secția de poliție, acolo unde trebuie să meargă de două ori pe săptămână, potrivit controlului judiciar de 60 de zile care i-a fost stabilit”

Sursă foto: Facebook – Adelin Petrișor

DNA a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând de joi, faţă de inculpatul Gheorghe Adrian Bărbulescu, ofiţer de poliţie în cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, pentru şantaj.

Emilia Șercan a fost amenințată cu moartea după a publicat mai multe anchete despre tezele de doctorat plagiate și a dezvăluit și rețeaua de plagiate de la Academia de Poliție.


Emilia Șercan, despre rețeaua de plagiatori de la Academia de Poliție: „Au creat rețele de plagiat care s-au bazat pe influență, putere, funcții și pe bani”


 

Close
Închide
  Close