MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Episcopul Hușilor le cere credincioșilor să închidă televizoarele în Postul Paștelui și să renunțe la Facebook

Distribuie

Episcopul Hușilor îndeamnă credincioșii să închidă televizoarele și să uite de rețelele de socializare în Postul Paștelui. Preasfintitul Pãrinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat luni slujba Vecerniei, prilej cu care a rostit învățăturile sale în fața asistenței, legate de cel mai important post din an.

Bine ar fi ca în aceastã primã sãptãmânã, de intensã rugãciune, sã închidem televizoarele si toate retelele de socializare” a spus PS Ignatie.

Fața bisericească i-a îndemnat pe vasluieni sã îsi asume în acest Post, început ieri, renuntarea la pãcatele dominante, recomandând totodatã, pentru prima sãptãmânã renuntarea totalã la tot ce înseamnã media: „Sã încercãm sã renuntãm mãcar la câte un pãcat care simtim cã ne dominã. Bine ar fi ca în aceastã primã sãptãmânã, de intensã rugãciune, sã închidem televizoarele si toate retelele de socializare si sã vedem cât de dependenti suntem de toate aceste lucruri. Este o mãsurã duhovniceascã, sã vezi unde te afli, unde te situezi. Atentie și la postul lãuntric, la postul inimii!” a rostit Episcopul Hușilor. Ierarhul Husilor a citit celor prezenti la Catedrala Episcopalã, duminicã seara, rugãciunile de dezlegare specifice intrãrii în Post, relatează vremeanoua.ro.


Citește și: Estul trage tare să ajungă Vestul! Premieră într-un oraș din România: Suceava trece la taxiuri electrice | FOTO


 

Comentarii