Mergi direct la conținut »
Eroul de la Grenfell Tower | Un bărbat a prins o fetiță aruncată de mama sa de la etajul cinci: "Nu te îngrijora, o să o prind!"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Eroul de la Grenfell Tower | Un bărbat a prins o fetiță aruncată de mama sa de la etajul cinci: "Nu te îngrijora, o să o prind!"

Eroul de la Grenfell Tower | Un bărbat a prins o fetiță aruncată de mama sa de la etajul cinci: „Nu te îngrijora, o să o prind!”

O fetiță în vârstă de patru ani a fost salvată din infernul de la Grenfell Tower, după ce mama ei a aruncat de la etajul cinci. Fetița a fost prinsă de un vecin, care a strigat la mama micuței să aibă încredere în el, relatează The Sun.

Flăcările de la Grenfell Tower au fost stinse, în timp ce spiritele s-au încins. Supraviețuitorii acuză oficialii că nu au luat destule măsuri de siguranță pentru a evita o asemenea tragedie. Între timp, însă, tot ies la iveală povești impresionante despre cum au reacționat oamenii pentru a-i ajuta pe cei rămași captivi în blocul cuprins de flăcări.

Un bărbat a salvat fetița unei vecine. Micuța de patru ani a fost aruncată de mama ei, în brațele bărbatului.

„Vecinul meu, Pat, care are aproximativ 40 de ani, striga la mama ei: ‘Dă-i drumul! Nu te îngrijora, o să o prind!'”, a povestit un martor. Micuța de patru ani era împăturită cu un prosop mare, iar mama ei stătea cu ea în brațe, la geam, strigând după ajutor, în timp ce apartamentul era cuprins de fum.

„Pat o tot asigura că o să o prindă și apoi fetița a căzut. Ne-au stat inimile în loc, ne temeam pentru ce era mai rău. Dar Pat a reușit să prindă ca pe o minge de rugby și a strâns-o la piept”, a continuat martorul.

„Avea o rochiță roz și a început să țipe după mama ei. Paramedicii au încercat să-i pună o mască de oxigen, însă ea țipa și țipa”, a mai povestit acesta.

El nu crede că mama micuței a supraviețuit. „Când m-am uitat sus, tot etajul era în flăcări”, a subliniat el. De altfel, femeia este pe lista persoanelor dispărute în urma incendiului devastator.

Nu este prima poveste de acest fel care iese la iveală în urma tragediei. Un martor a povestit și despre cum www.libertatea.ro/stiri/incendiu-devastator-londra-un-barbat-prins-un-bebelus-aruncat-de-mama-sa-de-la-etajul-noua-1872887, iar acesta a fost prins de un bărbat.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Ce se știe până acum despre incendiul de la Grenfell Tower

[libgallery id=”1872412″]

Close
Închide
  Close